Kang Daniel vorbește despre cum s-a pregătit pentru revenire și le trimite un mesaj plin de speranță fanilor

Kang Daniel Shares How He Prepared For His Comeback + Sends Hopeful Message To Fans

Kang Daniel a participat recent într-un interviu pentru a vorbi despre revenirea cu albumul mini „CYAN” și melodia principală „2U”.

Artistul a spus: „Sunt fericit și entuziasmat să lansez un nou album și să fiu capabil să prestez și să fac muzică din nou. Este o revenire, dar se simte ca și cum m-aș fi întors în locurile natale. Acest lucru este foarte valoros și important pentru mine, dar este, de asemenea, și o nouă provocare. Cred că mă voi descurca în a finaliza ceea ce am început așa cum trebuie.”

Când a fost întrebat despre provocările întâmpinate de a-și face revenirea în mijlocul pandemiei de COVID-19, acesta a răspuns: „Mereu le spun asta fanilor DANITY, dar cel mai important lucru este ca toată lumea să rămână sănătoasă. Sănătatea este cea mai importantă. Din cauza situației actuale, nu pot spune că este cel mai prielnic moment pentru o revenire, dar sunt foarte multe lucruri pe care am vrut să le arăt pe durata acestui an, deci am decis să continui cu programul inițial. Toată lumea încearcă să facă față acestor timpuri dificile, iar eu sper ca albumul meu să reușească să aducă măcar puțină energie pozitivă în viețile oamenilor.”

Kang Daniel a împărtășit câteva detalii despre procesul din spatele acestei reveniri, zicând: „Cred că lucrul în echipă pe scenă este foarte important. Nu pot umple scena de unul singur. Sunt mulți oameni care lucrează cu mine pentru a crea o prestație cât mai bună, deci m-am concentrat pe a ne dezvolta lucrul în echipă împreună.”

Acesta a adăugat: „Au existat așa de multe melodii bune, încât a fost foarte greu să alegem doar câteva care să facă parte din album. Dacă mă întrebați pe mine care este piesa mea preferată de pe album, este o decizie chiar mai greu de luat. Dacă ar trebui să aleg una, aș alege ‘Interview’. După ce am terminat de înregistrat, am ascultat-o din nou și cred că este melodia care se potrivește cel mai bine pentru timbrul meu vocal.”

Kang Daniel a descris melodia reprezentativă, „2U”, ca fiind o piesă produsă și scrisă de Chancellor. „A spus că s-a gândit la mine în timp ce lucra la ea. Când am ascultat-o în stadiul incipient, chiar dacă nu era terminată, a fost de parcă mi-aș fi găsit hainele care îmi vin perfect.”

Întrebat despre mesajul pe care speră să îl transmită cu ajutorul acestei serii „colorate”, acesta a răspuns: „Această suită ‘colorată’ este despre cum mă descopăr eu pe mine, cel adevărat. Vreau să arăt pas cu pas călătoria în care reușesc să-mi găsesc propria culoare. ‘CYAN’ este primul pas din acest ansamblu, și are un mesaj pozitiv și luminos. Celelalte albume vor avea propriile culori alături de mesaje și concepte unice.”

În final, artistul și-a împărtășit țelurile pentru anul 2020: „Nu este un țel pentru acest an, dar vreau să văd cum acest proiect ajunge să fie finalizat. În ceea ce privește pasiunile mele, am devenit obsedat de trucurile magice recent, și as vrea să încerc să învăț câteva.”

Acesta a mai adăugat: „Decât să îmi doresc lucruri doar pentru mine, sper ca toată lumea să poată rămâne sănătoasă în acest an. Cât despre mine, îmi doresc să mă maturizez până la un nou nivel în ceea ce privește muzica.”

Sursa: soompi

Un gând despre „Kang Daniel vorbește despre cum s-a pregătit pentru revenire și le trimite un mesaj plin de speranță fanilor

  1. Nicolai Sarkadi

    daniel e dragut imi place si stilul muzica e preferatul meu il ador il iubesc foarte mult e simpactic e un artist foarte bun execelent de talentat si pasionat kang daniel mi-a cucerit inima si imi place de el nu e fals ci este un baiat real

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s