Internauții sunt impresionați de evoluția lui Wooyoung din 2PM de la ”Knowing Brothers”

WOOYOUNG (From 2PM) Lyrics, Music, News and Biography | MetroLyrics

Wooyoung din 2PM i-a cucerit pe internauții coreeni cu dansul său după piesa „My House” de la 2PM la emisiunea „Knowing Brothers”.

În episodul din 4 aprilie al emisiunii „Knowing Brothers”, au fost invitați Mino din WINNER și P.O din Block B, care sunt prieteni de 11 ani, dar și Wooyoung din 2PM și Jo Kwon din 2AM, prieteni de 14 ani. Când gazdele emisiunii i-au întrebat dacă i-ar prezenta pe prietenii lor surorilor mai mici, Jo Kown a spus că Wooyoung este prea faimos, așa că nu i-ar face cunoștință cu surioara lui.

Wooyoung a comentat: „Când am citit comentariile de pe YouTube, am aflat că am început să devenim mai populari printre persoanele ce sunt aproape de 30 de ani”. Apoi, acesta s-a lăudat cu mișcările perfecte ale dansului piesei „My House”. La scurt timp după ce a fost difuzat episodul, postarea referitoare la dansul acestuia a obținut o popularitate imensă pe comunitățile online, internauții lăsând comentarii precum:

„Wooyoung este, neîndoielnic, cel mai bun dansator din grup”, „Wow, chiar a preluat stilul de dans al lui JYP. Dansează de parcă ar fi chiar J.Y.Park”, „Chiar e un dansator foarte bun. Asta nu s-a schimbat deloc,” „Cioc, cioc, Wooyoung, deschide ușa. Am ajuns acasă.”

Puteți vedea momentul la minutul 1:40 mai jos:

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s