Lisa din BLACKPINK face ravagii încă odată cu învățarea stagiarelor să danseze coregrafia melodiei ”MAMA” de la EXO!

Prima dată i-a uimit pe toți cu pașii coregrafiei melodiei ”The Eve” de la EXO, iar de această dată fanii ‘EXO-PINK’ se declar profund mulțumiți să o vadă pe Lisa învățându-le pe stagiarele emisiunii chineze, ”Youth With You”, coregrafia cântecului de debut al grupului de la SM Entertainment.

În urma îndeplinirii îndatoririlor sale în calitate de îndrumător de dans și juriu al programului de supraviețuire, membra BLACKPINK a impresionat din nou fanii cu felul său strict, perfecționist, dar cu rezultate notabile în timp ce le învăța pe concurentele emisiunii, printr-un apel video, coregrafia melodiei ”MAMA” de la EXO.

Ca de obicei, Lisa acordă multă atenție coregrafiei și le-a spus fetelor să se concentreze pe fiecare mișcare pentru a determina, în final, o evoluție perfectă.

Doar gândul că Lisa știe la perfecție, astfel încât să îi poată învăța și pe cei din jur, coregrafiile trupei EXO, i-a făcut pe fanii BLINK și EXO-L să fie cu zâmbetul până la urechi, deoarece au ocazia să vadă o interacțiune indirectă, și la figurat spus, dintre cele două trupe!

Mai multe puteți vedea în videoclipul de mai jos:

De asemenea, în cazul în care ați omis momentul când membra BLACKPINK le învață pe stagiare să danseze corect ”The Eve”, puteți vedea aici:

Sursa: kstarlive

3 gânduri despre „Lisa din BLACKPINK face ravagii încă odată cu învățarea stagiarelor să danseze coregrafia melodiei ”MAMA” de la EXO!

  1. susodoi 🌼 Autor post

   Așa și mie, numai că din câte am înțeles, sistemul coreean de stagiere este mult mai dur în sine, decât cel din China. Cu alte cuvinte, cei din China îs obișnuiți cu ”frumosu” și ”blândețea”, pe când în Coreea e rigurozitate și seriozitate la un nivel nemilos.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Aaa dar nici nu se compara, la fel este si cu Japonia, se stie ca standardele sunt foarte diferite, am vazut exemple si competitiile astea de idoli unde au mai fost si Japonezi(am uitat cum se numeau). Pai in Coreea multi idoli ar putea sa faca ce face Lisa, e ceva de baza pentru ei, acolo in competitiile de genul stagiarii isi lucreaza/fac singuri coregrafiile, deci despre ce vorbim… E si asta, dar eu m-am referit mai mult la fanii ei in general, e clar ca ei nu stiu de nimic altceva, daca ai ceva experienta in kpop, stii ca nu e cine stie.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s