Song Kang dezvăluie motivul pentru care folosește cărți în scopul de a-și îmbunătății jocul actoricesc

Song Kang Reveals Why He Uses Books To Improve His Acting, His Childhood Dreams, And More

Song Kang a vorbit despre cariera sa actoricească și evoluția personală într-un interviu realizat pentru Cosmopolitan Korea!

La momentul actual, actorul este ocupat cu filmările pentru sezonul al doilea al serialului „Love Alarm”. Acesta a recunoscut că îi este mai greu să îl interpreteze pe Sun Oh de data aceasta comparativ cu sezonul trecut. Actorul a explicat: „În primul sezon a trebuit să îmi manifest sentimentele doar față de Jojo. În sezonul doi, trebuie să exprim o multitudine de sentimente.”

Gândindu-se la „Sweet Home”, un serial bazat pe un webtoon popular de gen thriller, Song Kang a vorbit despre dorința sa de a-și îmbunătăți performanțele actoricești. „În timp ce am filmat ‘Sweet Home’ i-am adresat o mulțime de întrebări regizorului Lee Eung Bok. Acesta mi-a spus ‘Ai încredere și urmează-mă.’ Din acel moment, m-am bazat foarte mult pe el, mai ales că mi se părea imposibil să-mi rezolv de unul singur îngrijorările.”

În plus, actorul a spus că își salvează în notițele telefonului sfaturile pe care le primește de la regizori.

De asemenea, Song Kang a vorbit despre cum a studiat pentru a deveni un actor mai bun. A spus că pentru a compensa lipsa de experiență citește cărți. Când a fost întrebat de ce preferă cărțile și nu filmele sau serialele, acesta a răspuns: „Când vine vorba de material video, nu mai am loc pentru imaginația mea. Într-un roman, chiar și o singură propoziție poate fi exprimată în multe feluri diferite. Cred că am devenit mult mai expresiv după ce mi-am folosit imaginația.”

Actorul a mărturisit că are tendința de a se plictisi rapid de lucruri, dar acest lucru a fost benefic pentru cariera sa. El a comentat: „Ador să finalizez o producție și să cunosc un personaj nou cu un caracter diferit. Trăim doar o dată, deci vreau să experimentez totul. Deși nu îmi plac, vreau să încerc drumețriile și chiar să învăț să dansez.”

Cât despre visurile din copilărie, Song Kang a spus că voia să fie ori un arhitect ori un designer de mobilă. Acesta a povestit: „Am văzut niște poze drăguțe și am zis că vreau să fac același lucru, dar nu a fost ușor. Nu aveam nicio idee de unde ar trebui să încep.”

În plus, Song Kang a spus o poveste despre cum și-a depășit condiția leneșă odată cu intrarea într-o agenție plină de actori buni. Acesta a spus: „Directorul companiei mi-a spus să mă alătur armatei. După asta mi-am revenit în simțiri. Am încetat să îmi mai pierd timpul aiurea și am început să muncesc din greu. Surprinzător, am trecut de o audiție apoi. Fusese pentru drama ‘The Liar and His Lover’.”

Când a fost întrebat ce fel de actor vrea să fie în viitor, Song Kang a răspuns: „Vreau să fiu un actor pe care te poți baza. Sunt actori care te fac să crezi că trebuie să te uiți la un film dacă ei joacă în el. Pentru mine, acel actor este Jung Kyung Ho. Am văzut recent ‘Hospital Playlist’, deci este mișto. Continui să mă gândesc ‘Am jucat cu un actor așa de bun.’ Vreau să ajung așa. Aparițiile sunt importante, dar vreau să acord mai multă atenție actoriei. Recent, a devenit chiar mai plăcută.”

Pictorialul și interviul complet al lui Song Kang vor fi incluse în numărul din luna mai al revistei Cosmopolitan Korea.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s