[CCC] NOIR sunt acuzați că au copiat trupa EXO!

NOIR(느와르) - "Lucifer" M/V - YouTube

Comunitatea Pann a venit cu o nouă postare!

În data de 28 aprilie, o persoană a scris următorul lucru în cadrul comunității: „Se întâmplă ca unele elemente să se suprapună din când în când și de obicei le trec cu vederea și mă gândesc că este doar o coincidență, dar dacă un grup are atât de multe similarități, mă face să mă întreb dacă nu cumva au copiat.”

Sus este EXO și videoclipul pentru ‘Monster’
Jos sunt NOIR cu videoclipul pentru ‘Lucifer’

‘ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Pare că este fix ‘Monster’, nu? De asemenea, părul îmi amintește de cel al lui Sehun când promova ‘Monster’, pare că au acoperit doar față lui.”

postare originală here
1. [+95, -0]
Dacă vă gândiți la un alt MV când urmăriți un MV, este clar plagiatㅋㅋㅋ De fiecare dată când se vorbește despre plagiat, oamenii se întreabă ce putere au artiștii atunci când companiile lor sunt cel care le arată ceea ce au decis, ce opinie credeți că pot deține?ㅋㅋㅋ Compania este singura de vină aici. Chiar dacă s-au potrivit o singură dată, mă întreb dacă vor să obțină atenție în acest sens. Dar acum, când știu cine sunt, dar încă nu vreau să îi caut, nu pot câștiga nimic din asta, lumea va ști că ei au plagiat un videoclip. Vreau doar să știe că nu au nimic de câștigat din asta,
2. [+95, -0]
Dacă lăsăm de la noi, nu va deveni o controversă despre plagiat, dar și culorile sunt exact aceleași
3. [+88, -0]
Fraierii SM, cum de nu au putut să vadă asta….
4. [+47, -0]
Acest grup a spus că modelele lor sunt BTS, dar copiază doar videoclipurile trupei EXO, ceea ce este destul de amuzantㅋㄱㅌㄱㅋ Cum de au ajuns așa?
5. [+34, -1]
Tempo2, sus EXO, jos NOIR
6. [+33, -0]
ㅋㅋㅋㅋ Au folosit și elemente din ‘Tempo’. EXO nu este o sursa gratis: sus EXO, jos NOIR

8 gânduri despre „[CCC] NOIR sunt acuzați că au copiat trupa EXO!

 1. hyunamyou

  Asta imi aduce aminte de o discutie pe care am vazut-o intre fani kpop acum ceva timp. Desi sunt mai multe grupuri in generatia noua si competita este foarte puternica, nu e asa usor sa gasesti unele bune tocmai pt ca multe se inspira prea mult din grupurile veterane. nu au culoarea lor unica. Mi se intampla sa ascult un grup nou, dar sa nu fiu atrasa pt ca nu vad/aud ceva special. Pai cate concepte nebunesti puteai sa vezi in trecut, nici nu aveai cum sa vezi ceve asemanator la mai multe grupuri. Acum nici nu generalizez, sunt si grupuri noi bune care chiar ar merita mai multa recunoastere.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. elli

  aceasta pare sa fie opera unei fane care nu mai are ce face in carantina decat sa arunce cu hate intr-o trupa de care ii pasa cat negru sub unghie
  a ascultat macar melodia? a inteles despre ce e? sau a lasat pe mut, pentru ca imaginea de fundal a videoclipului i-a captat atentia?

  noir a asteptat 10 luni pentru a avea sansa sa revina. fanii nu vor lasa ca marketingul negru sa-si faca treaba

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Lucy 2

  Păi ce să zic, vizual, s-au inspirat, dar mai e ceva nou asta? Toate trupele noi vor popularitatea pe care o au grupurile legendare, faimoase, e clar ca o sa se inspire de acolo. Clar lucru ca nu Noir e vinovata, ci agentia, insa si asa k-popul e suprasaturat si neoriginal, mai lipsea acum sa se scoata copii dupa clipuri mai vechi…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Mirabela

   Aceasta poza de profil iti vine mănușa pe personalitatea ta! ♥️ Tayeon e pesti si mi se pare ca si tu ai caracteristicile aceste minunate zodii! Te stiu si in realitate, esti o fata foarte frumoasă!

   Apreciază

   Răspunde
 4. Ynna

  Poate sunt unele similarități dar nu trebuie să tragi în jos talentul, munca și pasiunea artiștilor, Noir au avut mereu acea unică culoare și originală, pentru un grup debutant melodiile și comeback-urile lor sunt foarte bune❤️

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s