B.I (Hanbin) a donat din nou pentru copiii instituționalizați

Fostul membru iKON continuă să facă fapte bune! Acesta a fost surprins când a donat măști unui alt centru de copi în care se pare că a făcut și voluntariat iarna trecută.
Recent, un centru de copii din Eunpyeong-gu, Seul, a făcut o postare în care a scris: „Dorim să ne exprimăm recunoștința profundă față de Jung Heum și Kim Han-bin (numele real al lui B.I) pentru că au venit tocmai la instituția noastră pentru a ne dona 1 000 de măști . Jung Heum și Kim Han-bin au venit pe la noi pe 21 aprilie, explicând că vor să ajute puțin în aceste vremuri în care coronavirusul le provoacă dificultăți tuturor.” 

Mai mult, aceștia au continuat: „Ei defapt au făcut voluntariat la noi încă din noiembrie anul trecut, dar nu au putut să îi vadă pe copii din cauza coronavirusului. Când ne-au vizitat de această dată, au spus că speră să îi vadă pe copii imediat ce vor putea după ce se termină pandemia de coronavirus. Vă mulțumim așa de mult că ne sprijiniți!”

În luna martie, a fost raportat că B.I și staff-ul de la o companie de lenjerie au dus mâncare, suplimente alimentare, lenjerie și măști pentru copiii și angajații unui centru pentru îngrijirea copiilor din  Yangpyeong-gun, Gyeonggi-do.

Acțiunile de binefacere ale lui B.I au topit inimile fanilor din lumea întreagă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s