O membră a unei trupe de fete populare s-a dus într-un club de gay în mijlocul pandemiei + opinia internauților

Imagine

Se spune că o membra a unei trupe de top a fost văzută într-un club de gay din cartierul Itaewon din Seul, în mijlocul pandemiei.

În data de 7 mai, un reprezentant al agenției din care face parte grupul de fete, nu a fost dezvăluit care, a răspuns la știri: „După ce am vorbit cu membrele, am descoperit că niciodată nu a fost în Itaewon. Fetele sunt îngrijorate de răspândirea coronavirusului, așa că stau separat. Nici măcar nu știm din ce cauză au apărut aceste suspiciuni.”

În acest club a fost găsit un pacient confirmat de coronavirus. Se spune că pacientul a vizitat un celebru club gay din Itaewon pe 2 mai, ridicând îngrijorări cu privire la un al doilea val de infectați.

Articol[Exclusiv] Reprezentantul unui grup de fete faimos „Nu au fost la un clup de gay din Itaewon, nu înțelegem de ce sunt aceste zvonuri…”

Sursă: Sports Kyunghyang via Nate

1. [+877, -35] De ce s-ar duce un grup de fete la un club pentru gay?

2. [+615, -61] Sunt multe fete care merg acolo pentru a se distra

3. [+108, -5] Multe dintre celebritățile de sex feminin frecventează cluburi gay, când vor doar să danseze și să se distreze. Nu trebuie să se ocupe de bărbații care le fac avansuri. Există și mulți bărbați gay superbi, așa ca este un deliciu pentru ochii lor.

4. [+85, -7] Știți că lesbienele se pot duce la cluburi pentru gay, nu? Și unde, în afară de un club pentru gay, poate o femeie să bea puțin și să se distreze fără nicio problemă?

5. [+79, -7] Au negat, dar multă lume a etichetat acel grup de fete pe Instagram. Au început să danseze foarte tare când muzica lor a început.

6. [+70, -7] Acum că citesc comentariile, nu cred că este o idee proastă pentru femei să meargă la cluburi gay. Am ajuns să fiu obișnuit ca cluburile de noapte să fie pline de drogați și bărbați coreeni care comit agresiuni sexuale, și să aud din astea tot timpul la știri.

7. [+67, -7] Sunt o femeie heterosexuală și am fost la un club pentru gay. M-am dus doar să beau, să ascult muzică și să mă distrez alături de prieteni ㅋ Nu cred că este ceva în neregulă cu asta. Singura problemă, nu purtau măști, Tsk.

8. [+53, -7] Multe femei merg la cluburi gay pentru că nu există bărbați libidinoși sau violențe.

9. [+48, -1] De ceva vreme e cunoscut faptul că că femeile merg la cluburi gay când nu vor să fie agățate

10. [+47, -3] Probabil femeile merg în cluburi pentru gay pentru a se distra și a se bucura de atmosfera ㅋㅋ din moment ce nu trebuie să fie atente la bărbați ciudați ㅋㅋㅋ

Sursă: (1) (2)

3 gânduri despre „O membră a unei trupe de fete populare s-a dus într-un club de gay în mijlocul pandemiei + opinia internauților

 1. Neko-chan

  De data asta, pot spune că internauții au fost chiar deschiși la minte
  Normal că o femeie ar merge la un club gay fiindcă, mna, se simte mai in siguranță
  Și totuși, sunt curioasa cine e

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s