Fanii chinezi ai lui Lisa au adunat o sumă uriașă de bani pentru achiziționarea noului album de la BLACKPINK

Din moment ce agenția YG Entertainment a confirmat revenirea lui BLACKPINK din luna iunie, fanii din întreaga lume ai fetelor așteaptă cu nerăbdare informații cu privire la noile piese, iar unii chiar au început să facă și anumite pregătiri!

Potrivit presei din China, fanii chinezi ai lui Lisa au strâns 1 000 000 de dolari (Atenție!!! Suma este în continuă creștere!) special pentru a putea achiziționa noul album al celebrului grup de fete marca YG. Se spune că aceasta este pentru prima dată când un fanbase al unui idol feminin reușește să strângă o sumă atât de mare de bani pentru proiectele unui grup k-pop.

Și asta nu e tot, a devenit cunoscut faptul că fanii din Thailanda ai mezinei din BLACKPINK au adunat 10.000 de dolari doar într-o singură zi, scopul financiar fiind același.

Se pare că membrii BLINK așteaptă cu nerăbdarea revenirea lui BLACKPINK, mai ales că aceasta a avut loc ultima dată în luna aprilie a lui 2019. Așteptați și voi comeback-ul fetelor?

sursa: ygmassmedia

Un gând despre „Fanii chinezi ai lui Lisa au adunat o sumă uriașă de bani pentru achiziționarea noului album de la BLACKPINK

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s