Lee Min Jung, Hyomin, Jooyeon și alte vedete criticate pentru că au fost la o petrecere pe timp de pandemie

Lee Min Jung, T-ara’s Hyomin, Lee Joo Yeon, And More Clarify Reports + Apologize For Attending Birthday Party Amidst Pandemic

În data de 20 mai, Sports Kyunghyang a dezvăluit că Lee Min Jung, fosta membră After School, Lee Jooyeon, Hyomin din T-ARA, fosta gimnastă Son Yeon Jae și Kim Hee Jung au fost la o petrecere de zi de naștere organizată de un persoană cunoscută în industria modei, care a avut loc alături de zona Itaewon.

Numărul cazurilor de COVID-19 au crescut în Coreea de Sud, după ce un pacient infectat a fost în mai multe cluburi din Itaewon, Seul în data de 2 mai.

Potrivit știrilor, petrecerea a fost ținută într-o cafenea lângă Itaewon, în zona Hannam pe 9 mai. Pozele făcute la eveniment au dezvăluit că niciun invitat nu purta mască în încăpere. Mai mult de atât, la eveniment era prezentă și o alpacă, fapt ce a îngrijorat publicul, din moment ce se cunoaște că animalul devine strast în locurile aglomerate și zgomotoase.

În urma știrilor, celebritățile menționate au oferit explicații cu privirea participării lor la petrecere și locația exactă în care au fost.

Compania lui Lee Min Jung, ESteem Entertainment, a declarat:

Lee Min Jung ne-a spus: „Am fost pentru puțin timp în cafeneaua din zona Cheongdam pentru a-i oferi cadoul unei prietene. Îmi pare rău pentru că am cauzat neplăceri.”

În primul rând, vrem să ne cerem scuze pentru că v-am făcut să vă îngrijorați în aceste vremuri dificile, când toată lumea se distanțează social din cauza COVID-19.

Cu toate astea, publicăm această declarație pentru că unele informații au fost interpretate greșit.

Când a fost în cafeneaua din Cheongdam, care este și locația unde a avut petrecere de ziua de naștere a prietenei ei apropiate, Lee Min Jung a părăsit rapid locul după ce a lăsat cadoul, s-a salutat și a făcut o poză cu toată lumea.

Știrile care susțin că a petrecut alături de toată lumea sunt false.

Întreaga națiune se distanțează social la acest moment. Actrița Lee Min Jung a evitat locurile aglomerate sau evenimentele în care sunt prezenți mulți oameni, pentru că muncește intensiv la noua ei dramă și este și mamă.

Din moment ce a fost o invitație de la o prietenă apropiată, aceasta a fost în cafenea pentru scurt timp, pentru a-i oferi cadoul și a o felicita, însă e de părere că ar fi fost mai bine dacă nu ar fi mers deloc.

Vrem să ne cerem scuze încă o dată pentru acest incident. Vom fi mai atenți pe viitor.

Son Yeon Jae, de asemenea, a oferit niște explicații cu privire la situația dată: „În data de 9 mai, nu am fost pe lângă Itaewon. Eram doar în zona apropiată, Cheongdam, pentru a felicita o prietenă pe care o cunosc de la agenția precedentă. Nu are legătură cu petrecerea din locația în cauză din Itaewon.”

Și compania lui Son Yeon Jae a declarat: „Dintre persoanele care se spune că au fost la petrecere cu Son Yeon Jae, aceasta o cunoaște doar pe Kim Hee Jung.” Cu privire la poza făcută pe 9 mai, agenția a declarat: „Oamenii care au recunoscut-o au rugat-o să facă o poză, așa că și-a scos masca pentru asta,” adăugând că a purtat o mască pe toată perioada. De asemenea, agenția a mai spus că Son Yeon Jae a părăsit cafeneaua după 30 de minute.

Compania lui Hyomin și Kim Hee Jung, Sublime Artist Agency, a oferit următoarea declarație:

Bună ziua, suntem Sublime Artist Agency.

În primul rând, vrem să ne cerem scuze pentru neglijența artiștilor noștri, Hyomin și Kim Hee Jung.

În data de 9 mai, Hyomin și Kim Hee Jung au fost la petrecerea de ziua de naștere a unei prietene, ce a avut loc în Cheongdam. Cu toate că e târziu, cele două conștientizează că au fost neglijente, indiferent de motiv, și reflectă asupra acțiunilor făcute.

Ne cerem scuze încă o dată pentru că nu ne-am gestionat artiștii pe măsură.

Mystic Story, agenția lui Lee Jooyeon, a publicat următoarea declarație:

Bună, suntem Mystic Story.

Vrem să oferim o declarație cu privire la știrile despre participarea lui Lee Jooyeon la petrecere.

Aceasta a fost invitată pe 9 mai la o petrecere de ziua de naștere a unei prietene, în Cheongdam. Nu a fost o cafenea în Itaewon, după cum a fost raportat anterior.

Lee Jooyeon se gândește la acțiunile făcute și îi pare rău că a îngrijorat publicul, care încearcă să se distanțeze social pentru a opri răspândirea COVID-19. Agenția și artiștii vor fi mai atenți pentru a evita o astfel de situație pe viitor.

sursă

Un gând despre „Lee Min Jung, Hyomin, Jooyeon și alte vedete criticate pentru că au fost la o petrecere pe timp de pandemie

  1. Pingback: Acuze privind abuzul de animale la o petrecere dată în timpul pandemiei | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s