„Road To Kingdom” ONF, Golden Child, ONEUS, VRVR, TOO și THE BOYZ cântă propriile melodii în noua rundă

Watch: ONF, Golden Child, ONEUS, VERIVERY, TOO, And The Boyz Stage Intense Performances For “Road To Kingdom” 2nd Round

„Road To Kingdom” continuă runda a doua de competiții în episodul difuzat astăzi!

În episodul din 21 mai, cele șapte trupe au concurat cu misiunea rundei a doua, numită „Melodia Mea”, prin care trupele trebuie să arate o istorie proprie.

Această rundă pune destul de multă presiune pe fani, întrucât emisiunea va elimina una dintre trupele participante, care va avea cea mai joasă poziție în clasament după prima și a doua rundă combinat.

Trupa PENTAGON a dat startul noii runde în episodul trecut, oferit o versiune emoțională a melodiei „Shine”, cu ocazia plecării lui Jinho din emisiune pentru a se înrola în armată.

Episodul din această săptămână a dezvăluit evoluțiile celor șase trupe rămase, începând cu ONF, care a evoluat cu melodia lansată anul trecut, „We Must Love”. Cu idolii din ONF a apărut pe scenă și colega lor de agenție YooA din Oh My Girl, în calitate de dansatoare.

Golden Child a fost următoarea trupă, care a ales să evolueze cu melodia din 2019 „Wannabe”, melodie ce a adus trupei primul premiu la o emisiune muzicală. Membrul Joochan a adus o notă de orchestră pe scenă, cântând un fragment din „24 Caprices” de Paganini la vioară, fragmentul de operă fiind cunoscut ca fiind unul din cele mai dificile de redat.

ONEUS a decis să evolueze cu melodia „LIT”, cu un concept pur tradițional coreean inspirat din filmul „Jeon Woochi: The Taoist Wizard”.

VERIVERY, însă, a decis să vină pe scenă cu o melodie de pe album și nu una de titlu, și anume piesa „PHOTO” de pe albumul „Face Me” lansat la începutul acestui an. Idolii au explicat că această melodie are cel mai mult sens pentru ei, iar Ravi din VIXX i-a ajutat să decidă noua coregrafie, pentru a reda un concept de coșmar inspirat de filmul horror „A Tale of Two Sisters”.

Următoarea trupă, TOO, a evoluat cu melodia de debut „Magnolia”, cu un concept ce descrie o luptă aprigă între lumină și întuneric, între înger și diavol.

Și ultima trupă, THE BOYZ, a evoluat cu cea mai recentă melodie de titlu lansată, „Reveal”, demonstrând publicului că idolii mereu vor putea să ofere pe scenă mai mult decât data trecută:

Rezultatele din această rundă vor fi determinate printr-o combinație a voturilor idolilor participanți (influențând 30% din rezultatul final) și a voturilor spectatorilor online (70%). Prima trupă eliminată va fi dezvăluită in episodul următor.

Care trupă v-a impresionat cel mai mult?

sursa: soompi

6 gânduri despre „„Road To Kingdom” ONF, Golden Child, ONEUS, VRVR, TOO și THE BOYZ cântă propriile melodii în noua rundă

 1. Iris

  Deci gata. Mă declar fan oficial The Boyz – ce să mai zic: am rămas cu gura căscată ….
  TOO – nu prea mă atrage melodia lor de debut, dar urmărind celelalte evoluţii băieţii chiar sunt talentaţi
  Golden Chil, Pentagon, VERIVERY, ONEUS şi ONF – sunt deja trupe pe care chiar le urmăresc – abia aştept să văd ce evoluţii mai aduc, chiar sunt talentaţi ❤ ❤ ❤

  Apreciază

  Răspunde
   1. Iris

    Vaaaaiii de minee, am murit … pe unde eram de am pierdut aşa ceva??? 😳😳😳 Mâine mă pun serios să ascult toaaaateee melodiile de la ei 🤩🤩🤩

    Apreciază

    Răspunde
    1. Iris

     Maine… 😂😂 încă sunt cu o oră în urmă…. dar aşa o fac, în timp ce îmi voi face proiectele îmi voi pune să ascult tot ce au lansat pană acum.

     Apreciază

     Răspunde
 2. Dumi

  Daaa….The Boyz iar ne-a distrus. 😳🤩👑 Ce performanta….!!! I-am apreciat dintotdeauna. Stiam ca au mult potențial si ma bucur ca acum demonstrează la mai multi asta!
  În rest toate performanțele au fost fenomenale! Le-am privit cu gura căscată. Dacă ar fi după mine le-aș da tuturor premiu 😊😂

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s