5 idoli k-pop care au vorbit despre despărțirile lor

În timp ce majoritatea idolilor k-pop aleg să țină ascunse detaliile cu privire la relațiile lor din trecut, au existat unii idoli care au ales să fie mai deschiși în legătură cu acest subiect.

Iată o listă cu idolii care au vorbit despre despărțirile prin care au trecut.

1. RM (BTS)

În timpul unui episod din „Problematic Men„, RM a decis să povestească de ce s-a despărțit de iubita lui din liceu. Când a vorbit despre relația lor, a dezvăluit că existau o mulțime de lucruri care îi făcea diferiți. Artistul a mai împărtășit că prietena lui avea mulți prieteni băieți la acea vreme.

Deși RM nu vede acest lucru ca o problemă acum, atunci l-a deranjat. Prietena lui a făcut mai multe acțiuni pe care le-a considerat inacceptabile.

Cei doi au avut și multe certuri din cauza personalităților lor diferite. Au ajuns în punctul în care RM nu mai era sigur cu privire la sentimentele sale, așa că au decis să se despartă.

2. Jeon Somi

Somi a spus în trecut că a avut un iubit, însă relația lor nu a durat decât o săptămână. Aceasta a împărtășit și faptul că s-au despărțit, deoarece el nu era satisfăcut de ea.

„Da, am avut întâlniri în trecut. S-a despărțit de mine după o săptămână, pentru că nu am ajuns la așteptările lui.”

3. Ailee

Într-un episod din „Video Star„, artista a dezvăluit povestea despărțirii de fostul ei iubit. Ailee a spus că mergea să-și surprindă iubitul la petrecerea de ziua lui.

„De ziua lui, i-am spus că nu pot merge la petrecerea lui din cauza temelor mele. Dar eram deja pe drum.”

Cu toate acestea, când Ailee a ajuns la petrecere, toată lumea a început să se împrăștie și să fie șocată. Atunci și-a găsit iubitul înșelând-o cu o altă femeie.

„Iubitul meu era afectuos cu o altă femeie și am văzut asta. Am fost atât de șocată încât nu am putut spune nimic. Apoi, prietenul meu a spus: „Este o neînțelegere”, dar văzusem deja totul. Am parcurs un drum lung pentru a ajunge acolo, dar m-am întors plângând și chiar a plouat în acea zi.”

4. Henry Lau

Henry a împărtășit povestea sfâșietoare a primei sale iubiri. A avut odată o prietenă cu care a fost împreună timp de 7 ani. Cu toate acestea, motivul pentru care s-au despărțit este sfâșietor. S-au despărțit după ce iubita lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său.

„Am avut o fostă iubită cu care m-am întâlnit timp de șapte ani în Canada [..] M-a înșelat… cu cel mai bun prieten al meu.”

Acest lucru s-a terminat prin a-i lăsa lui Henry niște traume, întrucât nu a mai avut o iubită după acest incident.

5. Suga (BTS)

Când Suga era în generală, a decis să trimită o scrisoare despre povestea sa de dragoste unui post de radio.

În scrisoare, a vorbit despre fosta sa iubită și despre cum și-au început relația.

Iată traducerea completă a scrisorii mai jos:

„Îmi amintesc de fosta mea dragoste…

Anul 3, Clasa 3, Min Yoon Gi

Salut, sunt Min Yoon Gi și trăiesc în Daegu.

Sunt jenat să scriu o scrisoare către un post de radio pe care îl ascult mereu. Profesorul nostru de coreeană ne-a spus să scriem o scrisoare care poate fi trimisă la radio.

Mă gândeam la ce să scriu și am decis să scriu despre fosta mea dragoste, în timp ce citeam „Enjoyable Letter” a lui Hwang Dong Kyu.

Al treilea an de gimnaziu, poate fi o vârstă fragedă să spui că ești îndrăgostit. Dar a fost o amintire care mi-a reținut adevăratele sentimente cu privire la acele momente dureroase.

Mă jenează să spun, dar mi-a plăcut o fată anul trecut, în al doilea an de gimnaziu.

Deoarece sunt foarte timid, nu am putut să vorbesc cu ea, așa că am rămas prieteni.

Am devenit lacom pe măsură ce ne apropiam. Nu voiam să rămân doar un prieten, așa că mi-am mărturisit sentimentele.

Iar ea a spus da atunci, când i-am mărturisit că o plac.

Am sfârșit întâlnindu-ne, dar atunci a început problema. Pentru că eram atât de timid, nu am putut acționa în mod natural cu ea acum că era prietena mea.

Nu i-am acordat atenție și am comparat cu modul în care a fost relația noastră când eram doar prieteni, existând o diferență clară. Relația noastră a devenit penibilă mai mult decât orice.

Nu ne-am întâlnit prea mult din cauza tuturor acestor probleme. Ea spus că vom fi doar prieteni și am întrerupt relația. Când am auzit acele cuvinte, am simțit că sunt distrus. M-am simțit părăsit.”

Am înțeles cu adevărat ce s-a întâmplat după ce am terminat relația și am reflectat.

M-am gândit la tot ce am făcut greșit și cum aș putea să mă îmbunătățesc. De asemenea, mă gândesc acum la acele zile și mi-aș dori să mă fi comportat diferit.

„Dacă aș putea să mă întorc, aș trata-o mai bine și știu că aș putea face mai multe pentru ea. I-aș spune că o iubesc și că o plac cu adevărat.

Gândindu-mă la acele zile este dureros și regretabil pentru mine. Dacă aude această scrisoare, vreau să îi spun următoarele:

Îmi pare foarte rău că te-am tratat în acest fel. Cred că te-ai simțit foarte rănita când m-am comportat așa. Personal mă gândesc înapoi și o privesc ca o amintire bună acum.

Îți mulțumesc că ți-ai făcut această amintire cu mine.”

 

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „5 idoli k-pop care au vorbit despre despărțirile lor

 1. Speedy👑🎶😈
  1. RM…daca nu erau compatibili si nu aveau lucruri in comun fum s-au mai cuplat? Sau de ce? A fost atractie fizica si apoi si-au dat seama ca nu e si psihica? Mai bine zicea asta ca era mai de inteles.

  2. Aia nici nu a fost relatie…

  3. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Macar Ailee a aflat si s-a despartit de un prost

  4. Probabil tipa s-a dat cu capul de pereti cand a aflat ca Henry a devenit vedeta

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. yra18 Autor post

   Nu știu ce sa zic de RM ca și acuma sunt mulți care se băga într-o relație doar asa ca să fie… La Ailee iti dau dreptate iar la Henry asta e, nu știi de cine dai

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s