4 replici memorabile din k-drama „It’s Okay To Not Be Okay” care au impresionat spectatorii

4 Memorable Lines In “It’s Okay To Not Be Okay” That Left A Deep Impression In Viewers’ Hearts

Serialul „It’s Okay to Not Be Okay” de pe postul tvN a primit multă iubire și atenție din partea spectatorilor pentru scenariul unic, personajele perfect conturate, stilul interesant al acestora și replicile geniale.

Cu doar două episoade rămase înainte de finalul serialului, au fost dezvăluite cele mai memorabile replici de la fiecare dintre cele patru personaje principale, replici care au topit inimile spectatorilor.

1. Moon Kang Tae (Kim Soo Hyun)

În episodul 13, Moon Kang Tae și-a făcut apariția la sesiunea foto pentru pozele de familie cu Go Moon Young (Seo Ye Ji) și fratele său mai mare Moon Sang Tae (Oh Jung Se), iar acest lucru arată faptul că el intenționează să fie cu ea în ciuda relației lor rele de dinainte. El i-a spus ei „Gândindu-mă mai bine la asta… e ceva deosebit să îți protejezi familia cu prețul vieții tale„. Întrebat dacă acest lucru o include și pe ea, a răspuns: „Dacă am făcut poze de familie împreună, atunci suntem o familie.

2. Go Moon Young

După transferul pacientului fugar din spital în episodul 4, Go Moon Young și Moon Kang Tae au mâncat ramen la un magazin. Aici, ea a comentat faptul că el este că un copil și când a fost întrebată de ce, răspunsul ei a fost simplu, dar memorabil: „Pot să văd că tu vrei să fii iubit.” Imediat după, un Moon Kang Tae copil a apărut în fața ei, iar spectatorii au putut vedea că el nu s-a putut bucura de copilăria lui ca alți oameni.

3. Moon Sang Tae

După ce a aflat că ea și Moon Kang Tae erau legați de o soartă aspră din cauza trecutului mamelor lor, Go Moon Young a căzut într-o adâncă disperare, iar ceea ce a putut face Moon Kang Tae a fost doar să o privească neputincios, suferind la rândul său. Nefiind conștient de acest fapt, însă văzându-și fratele suferind, Moon Sang Tae l-a îmbrățișat, spunandu-i: „Ești speriat? Desigur că ești speriat. Ești fratele meu mai mic.” După, a spus liniștitor: „Te voi proteja. Sunt fratele tău mai mare, deci sunt protectorul tău.

4. Nam Joo Ri (Park Gyu Young)

După ce fratele său mai mare a creat probleme la spital, Moon Kang Tae a devenit copleșit de sentimente de remușcare și de vinovăție. În acel moment, Nam Joo Ri i-a amintit fraza pe care le-o spune pacienților întotdeauna: „Pentru a face oamenii din jurul meu fericiți, trebuie să fiu eu fericită întâi.” Deci, să fi egoist nu e neapărat un lucru rău. Dacă este prea greu, doar gândește-te la propria ta fericire.” Cuvintele ei înțelepte l-au motivat și încurajat pe acesta să ceară iertare de la fratele său.

Episodul 15 al acestui serial va fi difuzat în 8 august la ora 21:00 în Coreea de Sud.

Sursa

Un gând despre „4 replici memorabile din k-drama „It’s Okay To Not Be Okay” care au impresionat spectatorii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s