Wonho pre-lansează melodia autocompusă în engleză „Losing You” și merge către un nou final

 

Wonho are o poveste de spus. Și abia a început, cu un videoclip emoționant, dedicat tuturor celor care i-au oferit multă dragoste în ultimele luni.

În curând, Wonho va debuta ca artist solo. Idolul a pre lansat videoclipul „Losing You”, ce va fi pe mini-albumul Love Synonym #1: Right for Me . El se prezintă în fața fanilor și le mulțumește pentru tot sprijinul pe care i l-au oferit în tot acest timp. Versurile încep cu „ține-mă mai aproape”, iar mesajul din refren este clar: „mai bine mă pierd eu decât să te pierd pe tine.”

„Aș merge la război  pentru tine/…/aș muri pentru tine dacă știu că vei supraviețui” sunt expresii puternice care arată firea lui Wonho, dispus să îi pună întotdeauna pe alții în fața intereselor personale.

Totodată, Wonho povestește cât de greu i-a fost după ce a părăsit scena: „sunt un dezastru și totul e greșit fără voi aici, oh, nimic nu este clar”. La un moment dat, compară sentimentele sale cu scena în care stai în fața unei mașini de curse fără frâne.

Image

Image

Image

Melodia este simplă, cu puține instrumente muzicale,  și se axează pe vocea clară și melodioasă a artistului, iar videoclipul este întunecat, pentru a simboliza durerea și agonia artistului, care plânge și stă în apă la un moment dat, imaginile însă sunt superbe.

Image

Image

Image

Deși trist, cântecul are și promisiunea că Wonho va face tot pentru a fi de acum înainte alături de faniii săi iubitori. În poza de final, acesta se află pe o scenă întunecată, în fața a mii de luminițe.

Image

Wonho a revenit și își dovedește încă o dată talentul incredibil de scriitor, compozitor și  vocalist, iar faptul că a ales să pre-lanseze o melodie în engleză dovedește cât de mult îi prețuiește pe fanii internaționali, care au luptat timp de mai bine de cinci luni cerând dreptate și revenirea artistului.

 

Bine ai revenit, Wonho! Cum vi se pare videoclipul?

11 gânduri despre „Wonho pre-lansează melodia autocompusă în engleză „Losing You” și merge către un nou final

  1. Kim Autor post

   then go trend the hashtags monbebe! find them on Twitter (cauta Phoenix Bebe). da este suta in suta despre sacrificiul facut pt MONSTA X si Monbebe si mi se pare super nedrept ca nu a putut reveni in grup. dar lumea inca cere asta si eu zic ca exista sanse ca, daca lumea insista, dupa ce lucrurile se mai calmeaza, sa revina.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 1. Pingback: Wonhoo dezvăluie lista melodiilor primului său album solo | K-POP ROMÂNIA

 2. Pingback: Wonho dezvăluie lista melodiilor primului său album solo | K-POP ROMÂNIA

 3. Pingback: Wonho lansează primele teasere! | K-POP ROMÂNIA

 4. Pingback: Wonho continuă să tachineze cu noi teasere incredibile! | K-POP ROMÂNIA

 5. Pingback: Wonho lansează fragmente ale melodiilor de pe albumul de debut solo | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s