Actorul Kim Won Hae este testat pozitiv de COVID-19 + agenția lui Go Ara oferă informații despre testul ei!

Imagine

În data de 20 august, agenția Double SG a actorului Kim Won Hae a lansat o declarație oficială, confirmând că vedeta a fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Corespondentul a transmis: „Kim Won Hae s-a dovedit pozitiv pentru COVID-19 astăzi. După ce a primit rezultatele testului, am anulat tot programul său. În prezent se află în auto-carantină și va fi transportat la spital odată ce un cabinet este pregătit“.

Actorul Kim Won Hae a fost, de asemenea, membru al producției de teatru „Jjambbbong”, alături de primul actor secundar confirmat infectat de COVID-19, Seo Sung Jong, din 19 august, precum și de al doilea actor infectat, Heo Dong Won, anunțat tot astăzi.

De asemenea, actrița Go Ara a fost testată pentru Coronavirus:

În data de 20 august, Artist Company a declarat: „Go Ara se mută de la Mokpo la Seul, deoarece filmările pentru drama [‘DoDoSolSolLaLaSol’] au fost anulate. Go Ara va fi testată pentru COVID-19 când va ajunge la Seul”.

Agenția a continuat: „Încă trebuie să confirmăm dacă a fost în contact cu actorul Heo Dong Won, dar va fi supusă testului pentru orice posibilitate. Go Ara nu prezintă simtome”.

După cum s-a raportat anterior, filmările dramei de pe KBS2, „DoDoSolSolLaLaSol”, vor fi oprite, iar toți actorii și personalul vor fi supuși testării în urma rezultatelor pozitive ale lui Heo Dong Won cu virusul Corona”.

Sursa: allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s