Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 2

Find Out The Cast That Koreans Want For “Love Alarm” Webtoon ...

Sper că v-a plăcut primul articol din această serie. Acum am revenit cu partea a doua și va urma și o a treia parte.

10. „How to Buy A Friend”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Serialul, adaptat din povestea lui Kwon Laad, înfățișează laturile întunecate ale iubirii și societății în perioada proaspătă a adolescenței, din perspectiva a doi elevi de liceu Park Chan Hong și Heo Don Hyuk.

Puteți vedea actorii Lee Shin Young, Shin Seung Ho, și Kim So Hye jucând în acest serial încă din 6 aprilie pe postul KBS.

11. „Dinner Mate”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Webtoon-ul „Do you want to have dinner together?” scris de către Park Siln a fost adaptat în această drama care urmărește povestea secretă de dragoste a unui bărbat și a unei femei legate de mâncare.

Având în distribuția sa pe actorii Song Seung Heon și Seo Ji Hye, serialul este difuzat din 25 mai pe MBC.

12. „The Girl and the Boy Coming Out Of Manga”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

NimNi ne vorbește în webtoon-ul său despre povestea de dragoste a lui Chun Nam Wook (personajul principal unui manga de 10 ani) care apare în fața unei eleve de liceu, Han SunNyeo.

Playlist Studio ( care a produs „A-Teen”, „Love Paylist”, „Flower even after”, „XX” și multe altele) a difuzat din 25 iunie acest serial în care joacă Kim Min Kyu și DoYeon (Weki Meki).

13.  „The World of My 17

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

„The World of My 17” numită și „Girl’s World” spune întâmplările care s-au petrecut unei fete obișnuite de liceu, Nari, după ce s-a apropiat de niște prieteni drăguți YuNa, SeonJi și MiRae.

Distribuția îi conține pe Arin (OH MY GIRL), Hwang Bo Reum, DoAh (FANATICS), Han Chae Kyung, Ryeo Un și VIINI. Serialul a început pe 22 aprilie pe tvn D V-Live.

14. „Love Alarm 2” 

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

„Love Alarm” de Cheon KyeYeong este un webtoon despre oameni care doresc să își cunoască adevărata inimă într-o societate în care oamenii folosesc o aplicație pentru a afla cine îi place.

Serialul marca Netflix Original cu Kim So Hyun, Song Kang, și Jung Ga Ram în rolurile principale are lansat primul sezon în vara lui 2019. Al doilea sezon este confirmat a fi lansat în august anul acesta.

15. „Oh ManSang and Prejudice”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Scris de către WanKyeol, webtoon-ul omonim va fi adaptat anul acesta. Autorul ne vorbește despre un bărbat și o femeie care întâmpină întotdeauna neînțelegeri și prejudecăți.

Postul Channel A a trimis oferte către actorii Ji Hyun Woo și Son Ha Yoon.

16. „In Your Dream” 

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Aparținând genului fantasy romance, webtoon-ul scris de către Kim Kwang Min și Do Rang ne vorbește despre deținătorul unei cafenele, No Jun Su. Într-o zi acesta a fost martor la accidentul de mașină al lui Yoo Nam Hee pentru care are o dragoste unilaterală. Pentru a o salva de comă, a decis să se alăture proiectului medical, „În Your Dream”.

Redată pe canalele OllehTV și OTT, serialul îi are în distribuția sa pe Bae Noo Ri și Lee Jong Won.

17. „Crime Puzzle”

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

Autorul Meen și-a pus atenția în jurul unui psiholog criminal care a ucis un politician influent și a fost închis și a analistului crimei care și-a pierdut tatăl din cauza lui. Ei au un interviu despre crimele care s-au întâmplat în închisoare.

Studio 329 i-a oferit rolul principal lui Park Hae Jin.

18. „Love Revolution” 

 27 Dramas Of 2020 Based On Webtoon - Confirmed

O poveste care reprezintă realitatea din zilele noastre, care ne este introdusă de către Lee Yong Ka. Povestea de dragoste a cuplului Gong Ju Young și Wang Ja Rim înfățișează viața adolescentului cu problemele legate de dragoste, prietenie, studiu și țeluri.

Planificată pentru cea de-a doua jumătate a anului curent și cu filmările deja începute, drama are în distribuția sa pe actorii Park Ji Hoon, Lee Ru By și YoungHoon (THE BOYZ).

 

Cum vi se par aceste seriale?

3 gânduri despre „Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 2

 1. Neko-chan

  Cam toate se bazează pe povesti de dragoste si m-am cam saturat. Crime puzzle mi se pare cea mai interesantă, chiar dacă nu am citit sau văzut.

  Io vreau sa vad o adaptare, da’ ca lumea, dupa o manhwa yaoi. Si sa nu transforme yaoi-ul in bromance sau in alte trestii.
  Pot sa visez in continuare.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Pingback: Kdrame din 2020 bazate pe webtoon-uri – Partea 3 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s