Gong Yoo, Bae Doona și Lee Joon vor apărea într-o nouă serie produsă de Jung Woo Sung

Gong Yoo, Bae Doona, And Lee Joon Confirm For Upcoming Series Produced By Jung Woo Sung

Gong Yoo, Bae Doona și Lee Joon au fost confirmați oficial pentru serialul original Netflix „The Sea of Silence”, care va fi produs de Jung Woo Sung.

„The Sea of Silence” va fi un thriller de groază SF. Acțiunea va avea loc în viitor, unde deșertificarea a lăsat pământul fără hrană și apă. O echipă specială are sarcina de a prelua mostre dintr-o stație de cercetare abandonată de pe Lună.

Bae Doona va juca rolul Dr. Song Ji Ahn, un astrobiolog care se alătură unei echipe care lucrează pentru a descoperi secretul din spatele unui accident care a avut loc la stația de cercetare.

Gong Yoo va juca rolul lui Han Yoon Jae, un lider de echipă care își asumă misiunea critică de recuperare a probelor de la stația de cercetare. El pune siguranța membrilor echipei sale mai presus de orice și nu se teme să facă sacrificii personale. Deoarece el prețuiește probele mai mult decât aflarea adevărului din spatele accidentul care a avut loc în trecut, el se află într-un conflict cu Song Ji Ahn.

Între timp, Lee Joon va prelua rolul unui inginer talentat pe nume Ryu Tae Seok. Angajat de elită al Ministerului Apărării Naționale, el decide să se ofere voluntar pentru misiune pentru a vedea acțiunea din afara clădirii sufocante în care lucrează.

Sursa

Un gând despre „Gong Yoo, Bae Doona și Lee Joon vor apărea într-o nouă serie produsă de Jung Woo Sung

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s