Fratele actriței Jang Nara, Jang Sung Won, se va căsători luna viitoare

El hermano de Jang Nara, Jang Sung Won, se casará el próximo mes

Actorul Jang Sung Won se va căsători luna viitoare!

Pe data de 12 septembrie, actorul Joo Ho Sung, tatăl fraților Jang Nara și Jang Sung Won, a anunțat pe Facebook că fiul său cel mare se pregătește de nuntă în octombrie.

Joo Ho Sung a scris: „În cele din urmă, familia noastră are vești bune. Fiul meu a avut sedința foto pentru nuntă, care va avea loc pe 31 octombrie.”

El a continuat să scrie că își dorește ca și Jang Nara să urmeze pașii fratelui său: „Ne făceam griji că fiul nostru îmbătrânește, dar familia noastră s-a mărit, așa că suntem foarte fericiți … și sper că acest lucru să o motivează pe fiica mea să se gândească și la căsătorie.”

Actorul Joo Ho Sung a mai spus că, pentru a preveni răspândirea noului virus, cuplul va respecta cu atenție reglementările de siguranță și va organiza o mică nuntă doar cu prietenii apropiați și familia. El a adăugat că, dacă pandemia se va înrăutăți, ar lua în considerare organizarea unei nunți fără invitați și transmiterea ceremoniei pe YouTube.

Jang Sung Won și-a făcut debutul în actorie în anul 1995 și de atunci a apărut într-o varietate de drame, printre care “The Crowned Clown” de pe tvN și „To All the Guys Who Loved Me”, alături de Hwang Jung Eum și Yoon Hyun Min.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s