Youngjae din GOT7, Minnie din (G)I-DLE, Han Hyun Min și mulți alții vor juca într-o dramă produsă de Netflix

GOT7’s Youngjae, (G)I-DLE’s Minnie, Han Hyun Min, And More Cast In New Sitcom

Noua drama originală a celor de la Netflix, „I Wish the World Would End Tomorrow„, a anunțat distribuția.

“I Wish the World Would End Tomorrow” este un serial de comedie despre povestea unui grup de studenți care încercă să locuiască împreună într-un apartament din Seul și va fi regizat de Kwon Ik Joon, care a lucrat pentru dramele “Three Guys and Three Girls” și “Nonstop”. Kim Jung Sik, care a fost regizor pentru: “High Kick!”, “Potato Star 2013QR3”, și “Smashing on Your Back”, va regiza anumite episoade. Scenaristele sunt Seo Eun Jung – care a scris “Soonpong Clinic” și “New Nonstop– și Baek Ji Hyun, care a lucrat pentru “Nonstop” sezoanele 1-3, și pentru “Rude Miss Young Ae”.

Actorii au fost confirmați ca fiind: Park Se Wan, Shin Hyun Seung, Youngjae din GOT7, Minnie din (G)I-DLE și Han Hyun Min.

Park Se Wan va juca rolul lui „Se Wan”, un asistent didactic care se ocupă de monitorizarea căminului. Shin Hyun Seung va juca rolul „Jamie”, o studentă care a venit din America. Youngjae din GOT7 va interpreta rolul lui „Sam”, fiul președintelui unui lanț alimentar global de tteokbokki care a crescut în Australia. Minnie din (G)I-DLE va juca rolul lui „Minnie”, o studentă din Thailanda, care are o mulțime de fantezii datorită dramelor coreene. Han Hyun Min îl joacă pe “Hyun Min”, un student coreean care nu a putut intra în cămin și trebuie să facă naveta cinci ore în fiecare zi la școală.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s