„News9” raportează că vedetele în armată primesc vacanțe mai lungi decât soldații obișnuiți

În data de 8 octombrie, „News9” de pe KBS a vorbit despre acuzațiile referitoare la tratamentul privilegiat pe care îl primesc vedetele în armată

Conform „News9”, vedetele din armată au primit în mediu 82 de zile de vacanță în timpul serviciului militar obligatoriu, cu aproximativ o lună mai mult decât soldații obișnuiți.

Conform reportajului, acest privilegiu l-au primit chiar și vedetele care au fost implicate în controverse precum Jonghyun din CNBLUE cu un total de 81 de zile libere. Și fostul membru Highlight, Junhyung, a utilizat până acum 64 de zile de vacanță.

Potrivit „News9”, acești soldați au primit oportunități în plus de a cere vacanțe după ce au evoluat la evenimente din armată, așa-numitele „vacanțe-recompensă”. În timpul serviciului militar, Key din SHINee ar fi utilizat 69 de zile de vacanță, Kim Min Suk 88 de zile, iar Eunkwang din BTOB, 108 de zile.

Adresându-se acestei controverse, Ministerul Apărării Naționale a instituit niște reglementări prin care se scurtează durata și numărul ocaziilor în care soldații pot participa la evenimente speciale, limitând vacanțele recompensă până la 10 zile.

Cu toate astea, „News9” mai susține că vedetele mai sunt privileginte cu un tratament deosebit în armată prin intermediul vacanțelor „de urgență”. În medie, soldații obișnuiți folosesc până la 3 zile de vacanță urgentă. Cu toate astea, vedetele precum Jinwoon din 2AM, Onew din SHINee și Junhyung, ex-Highlight, au folosit 46, 37 și respectiv, 33 de zile.

În final, „News9” susține că Ministerul Apărării Naționale încă urmează să publice informații cu privire la natura acestor vacanțe „urgente” și lungi folosite de vedete.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s