Jae își cere scuze pentru comentariile sale despre neurodiversitate

Membrul DAY6, Jae, își cere iertare fanilor pentru acțiunile sale.

Acum câteva ore, Jae a făcut câteva comentarii despre neurodiversitate care a rănit mai multe persoane. Când s-a confruntat cu acest lucru, el a reacționat, spunând: „După ce am fost pe această platformă, am realizat că unii critică fără a obține măcar povestea completă pentru divertismentul lor. Scuze pentru oricine s-a ofensat, nu am fost rău intenționat. Pentru ofticoși, vă rugăm să nu mă urmăriți. Nu sunteți bineveniți aici, să aveți o zi bună! „

Toate tweet-urile au fost șterse ulterior. El și-a cerut scuze spunând „După ce am cercetat în continuare tema Neurodiversității, am început să înțeleg de ce oamenii sunt răniți din cauza nesimțirii mele față de subiect. Îmi cer sincer scuze pentru că am acționat așa cum am făcut înainte de a înțelege cu adevărat. Mulțumesc pentru educație și voi încerca să acord mai multă atenție situației tuturor în viitor .”

Image

Unii sunt încă răniți de cuvintele sale, subliniind că Jae a spus adesea lucruri jignitoare și s-a ascuns în spatele scuzei că era sarcastic. Alții l-au apărat, spunând că idolul a învățat din acțiunile sale și a crescut ca persoană.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s