Producătorul „Produce 101” cere o sentință mai ușoară din cauza stării de sănătate ce îl face să se deplaseze într-un scaun cu rotile

Un producător de la „Produce 101” cere o sentință mai moale argumentând starea lui de sănătate mai slabă, care l-a făcut să recurgă la folosirea unui scaun cu rotile.

A fost repotat că producătorul Ahn Joon Young, cel care a produs seriile „Produce 101”, a folosit un scaun cu rotile de când este în închisoare.

Pe 23 octombrie, al doilea proces de judecată împotriva producătorului Ahn Joon Young și al lui Kim Yong Beom a avut loc la Curtea Supremă din Seul. Ambele persoane sunt acuzate de manipulare de voturi la „Produce 101” și violarea legii anti-corupție.

La audierea finală, acuzarea a declarat: „Acesta este un impact negativ semnificativ în procesul de a alege grupul de debut indiferent de votul publicului. Ei au manipulat voturile oferite de public. De asemenea considerăm că nu este o crimă ușoară, deoarece ei au trădat încrederea populației prin schimburi de favoruri cu agenții de divertisment și altele.”

În timpul primei audieri, acuzarea a cerut trei ani de închisoare pentru Ahn Joon Young și Kim Young Beom respectiv, și câte doi ani pentru asistenții producătorilor.

Ca răspuns, avoxcatul acuzatului a recunoscut acuzațiile de obstrucționare de afaceri, fraudă, și duplicarea voturilor. Însă, avocatul a cerut indulgență. În particular, avocatul acuzatului a menționat că producătorul Ahn Jonn Young suferă de durere fizică, care îi aduce dificultăți.

Avocatul a declarat că Ahn Joon Young și Kim Yong Beom au executat deja un an de închisoare din pedeapsă. În cazul lui Ahn Joon Young, el suferă de dureri fizice și este nevoit să folosească un scaun cu rotile. În timpul discursului final de apărare, avocatul a spus: „Eu nu știu dacă el va fi în stare să trăiască o viață normală. El nu a comis aceste cime pentru folosul propriu. Eu sper că curtea îi va oferi o șansă la o viață normală.”

Producătorul Ahn Joon Young, care a fost prezent la proces într-un scaun cu rotile, de asemenea a avut și el un cuvânt: „În timp ce îmi executam pedeapsa în închisoare, am reflectat asupra greșelilor mele. M-am urât atât de mult încât am dorit să mă sinucid. Însă, îmi plec capul în fața stagiarilor și spectatorilor cărora le-am cauzat șoc și durere. Îmi plec capul și vă rog să mă iertați.”

Kim Yong Beom a delarat și el următoarele cuvinte: „A trecut un an de când am dat o durere mare tatălui meu, dar și mamei, care nu știu unde mă aflu acum. Cândva am fost mândru să fiu un model pentru producători în timp ce lucram pentru multe emisiuni. Însă, într-un fel, am rănit stagiarii și cetățenii. Am devenit un producător care nu a reușit să-și țină promisiunea. Chiar îmi pare rău.”

Între timp, curtea l-a condamnat pe Ahn Joon Young la doi ani de închisoare și o amendă de 36 milioane de woni (aproximativ 31,893.12 dolari americani), în timp ce Kim Yong Beom a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare.

Data următorului proces de judecată este 18 noiembrie.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s