Hwayoung, fosta membră T-ara primește comentarii negative după ce și-a făcut apariția la emisiunea „King of Mask Singer”

În episodul de pe 1 noiembrie al emisiunii „King of Mask Singer” al MBC, și-a făcut apariția fosta membră a grupului T-ara, Hwayoung.

A participat la emisiune purtând pe cap o mască cu modelul unei berze iar din păcate, a fost descalificată în prima rundă. În timp ce interpreta piesa, detectivii nu și-au putut da seama cine este persoana din fața lor și au fost impresionați de vocea unică din spatele măștii.

Apoi, când și-a dezvăluit fața, cei prezenți au fost șocați deoarece nu se așteptau ca personajul să fie Hwayoung întrucât artista nu a mai avut nici o apariție publică de mult timp, după ce s-a aflat că nu a fost hărțuită de fostele colege de trupă.

În 2012, Hwayoung a părăsit T-ara după ce au ieșit la suprafață numeroase zvonuri cum că ar fi hărțuită de restul membrelor aceasta confirmând la o emisiune că totul este adevărat. De atunci, mulți fani și internauți și-au întors spatele și și-au arătat nemulțumirile în mediul online, trupa căpătând astfel o imagine proastă.

Situația s-a schimbat când o persoană a postat pe o comunitate online, sub anonimat, o declarație prin care susținea că afirmațiile lui Hwayoung nu sunt adevărate și că de fapt artista ar fi cea care complica lucrurile, atât cu personalul cât și cu restul membrelor și că face pe victima. Persoana a mai spus că a decis să o demaște pe Hwayoung deoarece nu mai suporta să le vadă pe membrele T-ara că suferă.

Internauții nu au fost încântați de revenirea lui Hwayoung în lumina reflectoarelor iar asta se poate vedea atât la diferența uriașă dintre like-uri și dislike-uri la videoclipul postat pe Youtube cât și printre cometarii.

Sursa

Un gând despre „Hwayoung, fosta membră T-ara primește comentarii negative după ce și-a făcut apariția la emisiunea „King of Mask Singer”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s