AKMU vorbesc despre piesa „Happening” + Chanhyuk explică de ce nu o mai urmărește pe Suhyun pe Instagram

AKMU Shares Their Goals For New Single, Explains Why Lee Chanhyuk Unfollowed Lee Suhyun On Instagram, And More

Pe data de 16 noiembrie, AKMU a revenit cu piesa „Happening” după o perioadă lungă de așteptare. În timpul unei conferințe de presă, cei doi au vorbit despre așteptările pe care le au de la noua piesă, dar și despre o pretinsă ceartă dintre ei.

Lee Chanhyuk a mărturisit: „Am vrut să lansăm mai multe cântece, însă încă le pregătim momentan. Ne-am gândit că ar fi bine să lansăm această piesă, ca un fel de gustare înainte de masă, așa că am făcut-o cu încredere.

How Can I Love the Heartbreak, You’re the One I Love” a fost melodia principală a ultimului album lansat de duo, intitulat „Sailing”, care încă se descurcă bine în topurile muzicale, deși a trecut peste un an de la lansare. Chanhyuk a exprimat: „Chiar dacă rezultatele nu au fost fantastice, este un album de care sunt extrem de satisfăcut. Este un album foarte bun și ne bucurăm că a primit atâta iubire din partea oamenilor și chiar că se află încă în topuri un an mai târziu.

Despre „Happening”, Chanhyuk a spus: „Ne-am pregătit pentru acest single mai relaxați. El anticipează următorul nostru album întreg.

Venind vorba despre relația lor strânsă, cei doi au adus în discuție un subiect care a apărut pe internet recent. După ce Chanhyuk a decis să nu o mai urmărească pe sora lui pe Instagram, internauții au dedus că cei doi au avut o mică ceartă. Chanhyuk și-a explicat decizia: „Sincer, nu m-am gândit prea mult. Am vrut doar să urmăresc persoane care se potrivesc mai bine cu vibe-ul meu pe rețelele de socializare.

Lee Suhyun a adăugat: „Și eu am aflat prin articole. Le-am deschis să aflu ce s-a întâmplat, însă se preciza doar că nu mă mai urmărește. Nu am avut nicio ceartă. Suntem mai liniștiți ca niciodată. Chiar și după ce am auzit că nu mă mai urmărește, nu m-am supărat. Unii oameni chiar lăsau comentarii precum: ‘Frații se urmăresc unul pe altul?’

În final, ea a spus: „Este o întâmplare atât de nesemnificativă, nici măcar nu poți spune că e o întâmplare. Dacă lumea nu ar fi scris despre asta, nici măcar nu aș fi observat.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s