Membrele aespa vorbesc despre debut + anunță numele fan clubului

SM’s New Girl Group aespa Shares Their Thoughts On Upcoming Debut + Announces Fan Club Name

aespa a debutat recent cu „Black Mamba”, iar membrele au vorbit cu emoție despre debut. De asemenea, SM Entertainment oferă un nume fanilor noii trupe!

În declarația oferită de SM Entertainment cu privire la debutul fetelor, Karina a spus: „Încă nu pot să cred că este real. Pot să simt presiunea, dar dorința de a arăta lumii un cântec bun și o prestație bună este chiar mai puternică.

Giselle a mărturisit și ea cât de ciudat se simte: „Se simte atât de nou și de ciudat. Faptul că atâția oameni sunt interesați de noi mă face să vreau să muncesc din greu. Vreau să continui să arăt cum mă pot schimba.

Winter: „Sunt entuziasmată și puțin stresată să arăt tuturor o prestație la care am muncit mult. Vreau să ajung cineva care le va arăta oamenilor o imagine luminoasă și pozitivă cu privire la Winter din aespa.

NingNing: „Sunt atât de recunoscătoare oamenilor care ne încurajează cu fiecare teaser pe care l-am lansat. Chiar vreau să stau pe scenă cât de curând posibil, să când și să dansez. aespa vă va arăta o prestație fenomenală, așa că sper să vă plecă tuturor.

De asemenea, SM Entertainment a confirmat că fanii aespa se vor numi „MY” (pronunțat ca în engleză), însemnând „prietenul meu prețios”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s