Pledis vorbește despre eliminarea prin furt a lui Baekho din concursul “Produce 101 Season 2” + neagă că idolul s-a retras

Pledis Shares Statement About Baekho’s “Produce 101 Season 2” Elimination Due To Manipulation + Denies He Stepped Down

Judecătorii au dezvăluit că Baekho din NU’EST este unul dintre concurenții sezonului 2 al emisiunii “Produce 101” care a fost eliminat în urma manipulării voturilor.

Pe 18 noiembrie, la procesul de apel al producătorilor seriei „Produce 101” care au fost acuzați de manipularea voturilor spectatorilor, judecătorii au dezvăluit lista concurenților care au fost eliminați din cauza manipulării și a fost inclus și numele lui Baekho.

O sursă de la Pledis Entertainment a declarat pentru Newsen: „Ne bucurăm că s-a dezvăluit în mod clar că Baekho a fost o victimă, deși este târziu. Vom urmări deciziile care vor fi luate de acum înainte.”

Agenția a negat zvonurile despre retragerea voluntară a lui Baekho, care au apărut după ce producătorul-șef Kim Yong Bum a declarat în primul său proces că a existat un stagiar din al doilea sezon care nu dorea să  debuteze și care a fost eliminat.

La începutul acestei zile, Mnet a declarat într-un comunicat oficial că îi va despăgubi pe concurenții care au fost afectați negativ de manipulare. Reprezentanții Pledis Entertainment au spus că nu au fost încă contactați de CJ ENM cu privire la despăgubiri.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s