Comisia de Apărare votează „Legea Serviciului Militar BTS” astfel încât artiștii excepționali vor putea amâna înrolarea în armată până la vârsta de 30 de ani

Așa numita „Legea Serviciului Militar BTS”, care va permite ariștilor pop să-și amâne serviciul miliar, a trecut pragul comisiei permanente al Adunării Naționale. Nu e nici un dezacord între partidul la guvernare și cel de opoziție. Prin urmăre, ei au ajuns la o dezicie despre cum vor fi aleși candidații care vor beneficia de această lege. Artiștii care au primit un Certificat Național de Merit pot fi luați în considerare pentru o înrolare mai târzie în armată.

Recent, grupul BTS a lansat noul album „BE” și a ținut o conferință de presă globală pe data de 20 noiembrie.

În timpul conferinței de presă, membrii BTS au spus clar că toți membrii își vor îndeplini serviciul militar obligatoriu.

Membrii BTS voi pleca în armată începând cu anul viitor, însă este o metodă prin care grupul va putea promova pe o perioadă mai lungă. Comisia de Apărare a Adunării Naționale a trecut o revizuire a legii privind serviciul militar numită Legea Serviciului Militar BTS.

Actuala lege a serviciului militar prevede că cei care pot beneficia de o amânare a seriviului militar sau a înrolării sunt persoanele care au promovat statutul național în domeniul culturii pop și artă.

Partidul la guvernare și opoziția nu au avut neînțelegeri. Prin urmare, este o posibilitate mare că ședința plenară va vota noul act.

Timp de șase luni de la trecerea de ședința plenară, ordonanța executării a Legii Serviciului Militar trebuie să fie revizuită. Însă guvernul și cercurile politice iau în considerare amânarea înrolării de câtre artiștii de cultură pop care au primit medalii, Certificate Naționale de Merit sau recomandări de la Președinte. Aceste persoane pot să-și amâne înrolarea în armată până la vârsta de 30 de ani.

BTS a primit deja Ordinul Hwangwan de Merit Curtural doi ani în urmă pentru creșterea popularității culturii coreene și a limbii coreene pe întregul glob.

Mulți internauți au comentat că legea at trebui votată, iar unii au comentat că membrii BTS trebuie să fie scutiți de obligația de a servi în armată datorită realizărilor lor și promovării globale a culturii coreene. Ei au argumentat că impactul trupei în lume contribuie mai mult la imaginea Coreei decât o medalie de aur a atleților.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s