Suga din BTS revine cu primul live după operația la umăr

Pe 21 noiembrie, SUGA din BTS s-a reîntâlnit cu fanii prin intermediul unui „V Live”, pentru prima dată după operația de umăr.

Din cauza intervenției chirurgicale, artistul nu a putut participa la conferința de presă a grupului de pe 20 noiembrie, având în vedere lansarea la nivel mondial a noului album, „BE (Deluxe Edition)”. De asemenea, va rămâne în afara activităților de promovare pentru o scurtă perioadă, pentru a se concentra asupra recuperării sale.

În timpul live-ului, SUGA i-a asigurat pe fani spunând: „Sunt bine. Durerea a dispărut aproape complet. După operație, zona doare timp de 3 zile. Nu poți dormi. Dar acum, dorm bine. Zilele astea, studiez engleza și lucrez și la muzică.”

SUGA a vobit apoi despre decizia sa de a se opera: „Simțeam o durere în zilele ploioase iar eu am crezut că era din cauza accidentului. Dar, în timp, s-a înrăutățit. A fost un moment în care am decis că aveam nevoie să mă operez. În timp ce ne filmam o reclama, mi-am dat seama că nu puteam ridica sticla de cidru de 500 ml cu mâna stângă, pentru că mă durea foarte tare.”

El a continuat: „Până la începutul anului trecut, am muncit din greu. Din moment ce umerii mei erau cu problemr, am încercat pilates și kinetoterapie și multe lucruri, și era bine când nu aveam spectacole și rău când aveam.”

În cele din urmă, când a fost întrebat ce îi lipsește cu adevărat, SUGA a răspuns: „O zi este atât de lungă. În cele din urmă, oamenii trebuie să lucreze. Am avut activități în fiecare zi. Acum, mă întreb, ce ar trebui să fac. Cum pot să am o zi productivă.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s