TWICE, Mina din Gugudan, Yeonjung din WJSN și Jung Chaeyeon din DIA se testează pentru COVID-19

TWICE’s Sana, gugudan’s Mina, WJSN’s Yeonjung, DIA’s Jung Chaeyeon, And More Undergo Testing For COVID-19

Idolii care au intrat în contact direct cu Chung Ha au fost supuși testării pentru COVID-19 + rezultatele trupei TWICE.

În urma știrilor despre diagnosticul lui Chung Ha, Sana din TWICE, Mina din gugudan, Yeonjung din WJSN și Jung Chaeyeon din DIA au fost supuse testelor după ce au intrat în contact direct cu cântăreața.

Potrivit unui raport al publicației Sports Donga, Chungha, Yeonjung, Jung Chaeyeon și Mina au luat o masă împreună, în apartamentul Minei de ziua ei.

Agenția Minei, Jellyfish Entertainment, a oferit o declarație: „Mina a fost supusă testării pentru COVID-19 pe 7 decembrie, deoarece a intrat în contact direct cu un pacient confirmat și se află în prezent în auto-carantină, în conformitate cu măsurile instruite de autoritățile sanitare. Când vom primi rezultatele, vom oferi o actualizare. Ne cerem scuze încă o dată pentru că i-am făcut pe mulți să se îngrijoreze. Vom continua să facem tot posibilul pentru a respecta ghidurile guvernamentale pentru a preveni răspândirea [COVID-19] și pentru a proteja sănătatea și siguranța artiștilor noștri.”

Agenția lui Yeonjung, Starship Entertainment, a oferit o declarație: „Yeonjung a fost supusă testării pentru COVID-19 pe 7 decembrie, deoarece a intrat în contact direct cu un pacient confirmat și se află în prezent în auto-carantină, în conformitate cu măsurile instruite de autoritățile sanitare. Restul membrelor WJSN și întregul personal afiliat au fost supuși testelor ca măsură de precauție. Vom continua să facem tot posibilul pentru a respecta ghidurile guvernamentale pentru a preveni răspândirea [COVID-19] și pentru a proteja sănătatea și siguranța artiștilor noștri.”

MBK Entertainment a postat un mesaj: „Jung Chaeyeon a fost supusă testării pentru COVID-19 pe 7 decembrie, deoarece a intrat în contact direct cu un pacient confirmat și se află în prezent în auto-carantină”.

 JYP Entertainment a oferit o declarație: „Sana, care s-a întâlnit cu Chungha, colegele din trupa TWICE și membrii personalului care au intrat în contact strâns cu Sana au fost supuși testării pentru COVID-19 în această după-amiază, ca măsură de precauție. În funcție de rezultate, vom acționa în conformitate cu ghidurile guvernamentale pentru a preveni răspândirea [COVID-19] și pentru a proteja sănătatea și siguranța artiștilor noștri.”

Între timp, trupa TWICE și personalul lor au primit rezultatul negativ. Sana va sta în carantină până pe 18 decembrie, iar colegele ei își vor continua programul.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s