Agenția grupului JBJ95 cere ștergerea videoclipului în care Seoggong din Topp Dogg afirmă că s-a simțit marginalizat

În data de 15 decembrie, Star Road Entertainment, agenția grupului JBJ95, a cerut ștergerea videoclipului în care Park Hyun Ho (Seogoong din Topp Dogg) vorbește despre cum s-a simțit dat la o parte de membrii grupului.

Fostul membru Topp Dogg, care a devenit cântăreț trot după părăsirea grupului, a dezvăluit că s-a simțit izolat. Star Road Entertainment a cerut ștergerea videoclipului de pe YouTube și acesta a devenit indisponibil.

Ca răspuns la comentariile făcute în videoclip, agenția a declarat: „Am verificat videoclipul inițial, comentariile online și zvonurile care au plecat de la el și am ajuns la concluzia că zvonurile spun o poveste diferită față de ceea ce s-a afirmat în videoclipul original. Vom lua măsuri stricte împotriva celor care defăimează numele artiștilor noștri, răspândind zvonuri false și comentarii malițioase în mediul online.

Kim Sang Kyun din JBJ95 a debutat în 2013 alături de membrii Topp Dogg. A participat mai apoi la emisiunea „Produce 101” a canalului Mnet, după care a debutat din nou în grupul proiect JBJ.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s