Elkie din CLC postează o scrisoare de mulțumire și vorbește despre experiențele și speranțele sale pentru viitor

CLC’s Elkie Shares Letter Thanking Fans And Members As She Talks About Her Experiences And Hopes For The Future

Elkie din CLC le-a scris o scrisoare fanilor și mebrelor trupei, exprimându-și sentimentele și vorbind despre viitorul ei.

În data de 30 decembrie, Elkie a postat pe Instagram versiuni ale scrisorii în chineză, engleză și coreeană, adresate fanilor CLC, Cheshire. Scrisoarea ei în limba engleză este următoarea:

Pentru dragii mei Cheshire,

Am câteva cuvinte de spus și aș aprecia cu adevărat dacă aveți timp să le citiți.

Au trecut aproape șase ani. Începând de la audiție, debut și, până acum, am avut șansa de a vă cunoaște pe toți și de a deveni apropiați unii de alții. Până acum, dragostea noastră a fost foarte puternică și prețioasă. Tot timpul, fiecare eveniment, fiecare spectacol, fiecare album… m-ați inspirat și m-ați încurajat foarte mult. Mi-ați dat putere să continui.

Nu numai asta, dar, ocazional, când mă simt la pământ, mesajele voastre calde, comentariile și scrisorile m-au ajutat să trec peste acele momente dificile.

A fost o dată când m-am simțit la pământ și am călătorit singură într-o țară străină. La întoarcere am scris un mesaj foarte emoționant. Și când am citit toate mesajele și comentariile, cu greu mi-am putut controla lacrimile. Am fost atât de emoționată.

Au fost multe momente de acest gen pe care nu le voi uita NICIODATĂ.

Din toate momentele pe care le-am avut împreună, probabil îmi cunoașteți personalitatea. Mereu am sperat că pot aduce fericirea, să vă arăt toate momentele dificile ca voi să câștigați putere.

Cu toate acestea, este trist că de multe ori nu am putut face ceea ce am vrut să fac. Am întâlnit multe obstacole pe parcurs, dar, din păcate, în fapt nu am putut să vă arăt  tot ce am de oferit. Acest lucru m-a făcut să mă simt atât de rău … și când mă gândesc la voi care m-ați sprijinit mereu, mă simt și mai dezamăgită și deprimată.

Acum, simt că nu am fost un artist de succes, cel puțin nu sunt foarte mulțumită de ceea ce am făcut pentru voi.

De aceea mi-am dat seama că nu mai pot să mai aștept. Vreau să fac mai mult pentru cei dragi și aș vrea să vă arăt tot ce am de oferit.

În ultimii cinci ani, am avut o mulțime de momente prețioase și experiențe grozave. Aștept cu nerăbdare să pun în practică o parte din această învățare. Să fac ce vreau să fac, să fac ce pot face și să realizez o „călătorie” lungă. Aș dori să vă invit În această călătorie și sper că vom câștiga forță prin ea.

Vă mulțumesc că ați fost mereu acolo pentru mine și sper să vă pot păstra zâmbetul. Voi continua să lucrez din greu ca întotdeauna și nu mi-am uitat niciodată intenția. Sunt recunoscătoare pentru sprijinul vostru, să continuăm să mergem împreună în viitor.

Sunt atât de optimistă cu privire la aventurile care vor urma!

Cu voi, nu am de ce să mă tem. Pentru că voi sunteți motivul fericirii mele.

Le mulțumesc membrelor, au ajuns să fie ca familia mea! Vă mulțumesc pentru dragoste și sprijin. Amintiți-vă promisiunea noastră, chiar și când vom deveni mai în vârstă, ne vom aduna  împreună pentru a cânta și dansa. Aștept cu nerăbdare să aud vești bune de la voi! Vă iubesc atât de mult!

Cu dragoste,
Elkie
2020.12.30

Această scrisoare vine după ce Elkie a trimis o cerere către Cube Entertainment, solicitând rezilierea contractului său exclusiv cu agenția și plata banilor pe care îi are de primit.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s