A.C.E dezvăluie detalii despre o nouă colaborare

Trupa coreeană A.C.E începe anul 2021 cu o colaborare!

Pe data de 1 ianuarie, membrii A.C.E și-au surprins fanii, informându-i că se pot aștepta la un nou proiect care implică o colaborare. Au anunțat și faptul că vor avea această revenire mult așteptată pe data de 8 ianuarie. Este prima revenire de după ultimul lor album, „HJZM: The Butterfly Phantasy”, fiind încă un motiv pentru care fanii sunt nerăbdători. După ce au lansat piesa principală a albumului, „Favorite Boys”, băieții au avut mult succes și au primit apreciere din partea publicului, devenind cel mai vândut album al trupei.

Recent, grupul a semnat un contract cu agenția americană Asian Agent. Luându-se după acest criteriu, fanii au început să bănuiască persoana cu care vor colabora, împărtășind tot felul de opinii legate de acest subiect și pe rețelele de socializare.

Informațiile despre revenire au fost postate pe pagina oficială de Twitter a grupului, împreună cu imaginea teaser. În imagine este prezentată o mână care ține un trandafir aflat într-un pătrat cu o aură misterioasă, fiind acoperită și de un filtru glitch care conturează perfect imaginea.

sursa: allkpop

Un gând despre „A.C.E dezvăluie detalii despre o nouă colaborare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s