15 idoli care au spus că V din BTS reprezintă un model pentru ei

BTS Dynamite Official MV B-side (Taehyung) on We Heart It

Pe lângă aspectul său, care a atras privirile fanilor din toată lumea, alte aptitudini precum talentele sale la dans, cântat și actorie l-au făcut popular în rândul artiștilor. Mai jos aveți o listă cu 15 idoli care au spus că V din BTS este un exemplu pentru ei.

Beomgyu din TXT

Beomgyu (TXT) Profile and Facts (Updated!)

Beomgyu a fost vocal în ceea ce privește simpatia pe care le-o poartă seniorilor săi, în special lui V. Pe pagina oficială de Instagram a grupului TXT, el a menționat că s-a simțit onorat când a auzit piesa „Singularity” live și că i-a reamintit că trebuie să lucreze din greu. Într-un interviu cu W Korea, l-a numit pe artist „cea mai mare sursă de inspirație” și a adăugat că V i-a oferit multe sfaturi importante când era stagiar.

Taekhyeon, fost membru al 1THE9

Jeong Taekhyeon - generasia

Taekhyeon a declarat că îl admiră pe V pentru că e un artist care dă bine pe scenă, este făcut pentru asta și că și-ar dori să fie ca el.

Yunmin din Newkidd

Yunmin #newkidd | Beautiful babies, My love, Taehyung

În timpul programului de prezentare al grupului Newkidd, Yunmin a declarat că respectă BTS dar în special pe V. A adăugat, într-un mod drăguț, că speră ca în viitor să facă o poză cu el.

Jinsung, fost membru al 1THE9

Jinsung (1THE9) - K-POP LIVE POLSKA

Un alt membru al 1THE9, Jinsung, este și el un fan al artistului. Acesta a spus în cadrul MBC IDOL RADIO că și-a pus ca alarmă la telefon, piesa solo a lui V, „4 O’Clock”. Ghiciți pe cine are ca imagine de fundal pe telefon.

Haruto din TREASURE

Haruto Thailand 🗝️ on Twitter: "TREASURE ' BOY ' M/V  🖇️https://t.co/0tBzngf5Ks #TREASURE #HARUTO… "

Aceeași situație cu Jinsung, pe Haruto din TREASURE l-a dat de gol ecranul telefonului.

Here Are 15 Idols Who Say BTS's V Is Their Role Model - Koreaboo

Park Jihoon

Park Ji-hoon - Wikipedia

Park Jihoon a spus în cadrul emisiunii Happy Together că este un fan de a lui V înca din zilele în care era stagiar și că el l-a inspirat să devină idol după ce a văzut cât de pasionat este artistul pe scenă.

Norocul a dat peste el, iar la a doua vizită în emisiune a spus că V l-a invitat să joace jocuri împreună, lucru care s-a și întâmplat de mai multe ori.

Hyunmin din Rainz

allkpop on Twitter: "Rainz' Byun Hyun Min expresses his affection for BTS'  V by drawing a portrait of him https://t.co/M89Hx2BQMg… "

Hyunmin din Rainz a postat pe Twitter portretul lui V, desenat chiar de el, la care a adăugat: „V din BTS, un senior pe care îl admir. Te voi susține mereu!”

Rainz' Byun Hyun Min draws his role model, BTS' V | Drawings, Role models,  Bts v

Younghoon din THE BOYZ

The Boyz's Younghoon to take a break from activities due to collarbone  injury | allkpop

Younghoon a spus public că V este un exemplu pentru el. În trecut, i-a dedicat o scisoare video artistului și a spus că îl admiră pentru cât de talentat este la atît de multe lucruri.

Cei doi au devenit apropiați iar V i-a oferit un pluș BT21 Tata despre care Younghoon a spus că îl cară peste tot cu el deoarece seniorul său preferat i l-a făcut cadou.

Jangjun din Golden Child

Jangjun - Goldenchild

Întrebat cu cine și-ar dori să facă schimb de corpuri într-un interviu cu „The Star” acesta a răspuns că și-ar dori să facă schimb de vieți cu V!

Bao din LUCENTE

Media Tweets by | Bao 바오 (@Bao_Lucente) | Twitter

În timpul programului de prezentare al trupei, Bao a dezvăluit că este un mare fani că mereu cântă partea lui V când interpretează piesele celor din BTS.

Choi Byungchan din VICTON

🦊 on Twitter: "#MeetByungchan Get to know more about Choi Byungchan~ # VICTON #빅톤 #MeetVICTON #최병찬 #병찬 #Byungchan… "

După ce VICTON a făcut o poză cu BTS, Choi Byungchan nu s-a putut abține să spună că vocea lui V este superbă și că îl admiră foarte mult pe artist.

Jaehyun din Golden Child

Golden Child's JaeHyun Looks Like A Game Character With His Grey Hair |  Kpopmap - Kpop, Kdrama and Trend Stories Coverage

În timpul unui interviu acordat revistei CeCi, Jaehyun a ales pe V ca model în ceea ce privește îmbrăcămintea. A spus că îi plac ținutele pe care le poartă V la aeroport și că se potrivesc mereu. Tot el a adăugat că dorește să se poată îmbrăca la fel de bine ca V și că uneori se uită peste fotografiile de la aeroport cu artistul pentru a-și alege hainele!

Yeosang din ATEEZ

Yeosang (ATEEZ) Profile - Kpop Profiles | Makestar

În timpul unei transmisiuni live, Yeosang a fost întrebat cine sunt modelele sale. I-a menționat V și pe Taeyong din NCT. Apoi a explicat că el crede că gesturile, talentul și expresiile faciale ale lui V sunt perfecte și și-ar dori să fie așa în viitor.

Mingi din ATEEZ

Mingi (ATEEZ) Profile - Kpop Profiles | Makestar

În timpul unei alte trasmisiuni, Mingi, dansatorul principal al ATEEZ, a declarat că cel care l-a motivat să danseze este V. Yunho a confirmat acest lucru, spunând că V a fost cu adevărat sursa de inspirație a lui Mingi.

Koo Jugmo din CRAVITY

koo jungmo pics on Twitter: "#정모 #BREAK_ALL_THE_RULES #CRAVITY omg 😭… "

Koo Jungmo a dezvăluit în cadrul unei transmisiuni live că V a fost un exemplu pentru el, spunând că l-a văzut live și i s-a părut atât de grozav să-l vadă pe scenă. El a spus a visat să fie idol, datorită modului în care arăta V pe scenă și a modului în care a făcut publicul să fie cu totul captivat de el.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s