Actorii din “The Penthouse” vorbesc despre sfârșitul sezonului + au început filmările pentru următoarea parte

El elenco de “The Penthouse” comparte pensamientos tras el final de su primera temporada + Habla del rodaje de la nueva temporada

Actorii din „Penthouse” și-au împărtășit gândurile despre sfârșitul primului sezon.

Drama are loc într-o clădire luxoasă cu 100 de etaje și se concentrează pe viețile a trei femei: „regina” aticului – Shim Soo Ryeon (Lee Ji Ah), „prima donna” – Cheon Seo Jin (Kim So Yeon) care nu o oprește nimic pentru a obține ceea ce vrea și Oh Yoon Hee (Eugene), care face orice pentru a intra în lumea înaltei societăți. Drama și-a încheiat primul sezon pe 5 ianuarie, dar s-a confirmat recent că va reveni cu încă două sezoane.

Lee Ji Ah a spus:

Pare că au trecut doar câteva zile de când am decis să mă alătur distribuției și mă gândeam cu entuziasm cum aș putea crea personajul lui Shim Soo Ryeon. Mă simt fericită că pot să-mi împărtășesc deja gândurile despre final.

În timp ce filmam, m-am gândit mult la felul cum să fac răzbunarea lui Shim Soo Ryeon mai satisfăcătoare și mai incitantă. Am fost încurajată de telespectatori, arătându-mi interesul și susținerea de fiecare dată.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru munca depusă, inclusiv persoanelor care s-au identificat cu Shim Soo Ryeon și tuturor celor care au lucrat împreună în acest moment dificil de dragul dramei: regizorului Joo Dong Min, scriitorului Kim Soon Ok, colegilor mei și personalului. Și vă rog să urmăriți în continuare „Penthouse”. Încă o dată, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit.

Kim So Yeon a spus:

Simt că a fost acum o zi sau două când am primit scenariul entuziasmată pentru prima dată, iar acum deja încheiem primul sezon, așa că nu mi se pare real. M-am apropriat mult de echipa din „Penthouse”, poate pentru că am trecut împreună în perioada dificilă a anului 2020. Vreau să-mi exprim recunoștința față de toți telespectatorii pentru că au iubit acest proiect la care toți lucrăm din greu și cu pasiune.

Cheon Seo Jin a făcut o mulțime de lucruri rele, dar, în calitate de actriță, am fost fericită să pot arăta multe părți diferite prin personajul lui Cheon Seo Jin. Mai mult decât orice, am fost foarte recunoscătoare pentru sprijinul din partea telespectatorilor noștri și asta m-a încurajat.

În prezent, filmăm cel de-al doilea sezon și urmează un al treilea sezon. Am primit scenariul și am fost impresionată de povestea uimitoare. Vă rog să așteptați cu nerăbdare.”

Eugene a zis: ”Vă mulțumesc pentru că ați arătat mult interes pentru„ Penthouse”. Nu a fost ușor să filmăm, dar a meritat pentru toată dragostea pe care am primit-o. Sper că v-ați distrat bine urmărind drama în timp ce ați stat acasă. Vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră în timpul iernii și așteptați cu nerăbdare povestea și mai interesantă din sezonul doi.”

Eugene a continuat să împărtășească faptul că relațiile dintre personaje se vor schimba foarte mult în sezonul al doilea în comparație cu primul și a spus că vor apărea multe răsturnări de situație.

Uhm Ki Joon l-a interpretat pe soțul lui Shim Soo Ryeon, Joo Dan Tae. Actorul a spus că a fost distractiv și frumos să filmeze alături de o echipă minunată: „Le mulțumesc spectatorilor care ne-au trimis atât de multă dragoste. Lucrăm din greu la filmarea celui de-al doilea sezon, așa că nu fiți triști. Așteptați cu nerăbdare.”

Park Eun Suk a interpretat rolul lui Logan Lee în dramă. El a scris pe Instagram fanilor: ”Filmările noastre intense, într-o perioadă dificilă, au câștigat multă dragoste și mult interes. Datorită acestui lucru am reușit să terminăm cu bine. Le mulțumesc încă o dată scriitorului Kim Soon Ok, regizorului Joo Dong Min și regizorului Park Bo Ram. Nu a fost ușor să filmăm, dar au făcut o treabă grozavă până la final.”

El a continuat să mulțumească Studioului S, Chorokbaem Media și personalului, menționând că stiliștii au muncit din greu ajutându-l să se transforme în personajul lui Goo Ho Dong.

Jo Soo Min, care a jucat rolul lui Min Seol A, a scris: „De multe ori am fost supărată și tristă în timp ce jucam rolul lui Seol A din cauza situațiilor dificile prin care a trecut. În calitate de actriță, aștept cu nerăbdare o lume în care toți copiii zâmbesc fericiți și nu trec prin nicio nedreptate. Să încercăm să fim adulți buni. Vă mulțumesc că ați iubit-o pe Seol A.”

Han Ji Hyun a interpretat personajul lui Joo Seok Kyung în dramă și a spus: „Cred că am fost foarte norocoasă să fiu în acest proiect. A fost o plăcere să lucrez cu scriitorul, regizorul, toți actorii principali și colegii mei, fiind onorată să o pot interpreta pe Joo Seok Kyung. Mulțumesc telespectatorilor pentru sprijin și dragoste. Așteptați cu nerăbdare sezonul doi, deoarece va fi o poveste mai distractivă ș interesantă.”

Choi Ye Bin a jucat rolul lui Ha Eun Byul, fiica lui Cheon Seo Jin. Ea a spus:  ”Faptul că „Penthouse” s-a încheiat cu primul sezon, mă face să cred că timpul a trecut foarte repede. De la audiția mea până acum, sfârșitul sezonului, a trecut aproape un an de când am învățat lucruri noi. Lucrăm din greu la filmarea celui de-al doilea sezon, așa că vă rog să așteptați cu nerăbdare.”

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu