După o lungă luptă cu depresia, un cântăreț din Filipine și-a găsit vindecarea dedicând un cântec lui Rose din BLACKPINK

O trupă din Filipine a lansat o melodie despre Rose din BLACKPINK.

Monty Macalino, compozitor și liderul trupei Mayonnaise, a declarat că a scris această piesă când era bolnav și a găsit vindecare din privirea lui Rose. După ce a scris melodia, el i-a dat titlul „Park Chaeyoung” (numele coreean al lui Rose).

Monty Macalino a fost internat acum doi ani din cauza unei boli cardiovasculare acute, iar în același timp a trebuit să promoveze chiar dacă avea un program supraîncărcat.

Acesta a fost mereu îngrijorat de faptul că boala ar putea reapărea chiar și după ce a fost externat din spital. Așa că a devenit depresiv atunci când nu putea face lucrurile pe care și le dorea din cauza sănătății sale. A mărturisit că a putut trece peste depresie prin vizionarea dramelor coreene și ascultarea muzicii k-pop, îndrăgostindu-se peste cap de vocea și frumusețea lui Rose.

De asemenea, acesta a dezvăluit că a scris versurile doar uitându-se la fotografiile lui Rose din mediul online.

Monty Macalino a declarat că nu încearcă să folosească trupa BLACKPINK ca mijloc de marketing, ci a vrut doar să scrie un cântec despre cineva important pentru el.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s