Lee Kwang Soo negociază pentru un rol principal într-un serial de acțiune în genul fantezie

Lee Kwang Soo In Talks To Take Leading Role In New Fantasy Action Drama

Cum ar fi să îl vedem pe Lee Kwang Soo în rol principal într-o K-drama de acțiune?

Pe 6 ianuarie, o sursă din industria dramelor a declarat pentru Ilgan Sports: „Lee Kwang Soo va juca rolul principal al dramei ‘Hero’ (titlu literal)”.

În urma rapoartelor, o sursă de la King Kong By Starship Entertainment a clarificat: „Lee Kwang Soo a primit o ofertă de a juca în drama „Hero” și el o analizează în mod pozitiv”.

„Hero” este o melodramă de acțiune fantastică care are loc în această lume în care este dificil de distins cine este erou și cine este rău. Povestea începe după ce un procuror, care este concediat pentru că este prea băgăreț, capătă o abilitate specială. În cele din urmă, el dezvăluie adevărata față a cuiva care a fost venerat ca erou și luptă împotriva acelor forțe rele.

Lui Kwang Soo i s-a oferit rolul personajului principal Oh Gyu Tae, un fost procuror care rămâne fără loc de muncă. Acesta întotdeauna se bagă în problemele altora și întotdeauna se implică atunci când vede o nedreptate, pentru că s-a născut cu un caracter de cavaler. Oh Gyu Tae are și abilități atletice extraordinare, deoarece a învățat boxul ca hobby încă de la o vârstă fragedă.

Dacă acceptă oferta, „Hero” va fi primul rol principal al lui Lee Kwang Soo într-o K-dramă. Spectatorii așteaptă deja transformarea sa pentru acest rol.

„Hero” va fi scris de Park Hee Kang, care a scris „Possessed”, și va fi condus de regizorul Choi Do Hoon. Anterior, Woo Do Hwan era în discuții pentru a juca în drama în rolul Oh Gyu Tae. Canalul și programul de difuzare pentru „Hero” sunt în prezent indecise.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s