Top 3 stiluri de păr scurt purtate de vedetele cele mai în vogă

V-ați plictisit de coafura voastră? Cel mai ușor mod de a împrospăta un look este să să alegeți o tunsoare scurtă, deși uneori e mai greu de luat o decizie de acest gen.

M-am decis să traduc acest articol gândindu-mă că uneori toți avem nevoie de o schimbare și pentru că am trecut în anul nou de curând. Aveți mai jos câteva vedete feminine care au promovat părul scurt, din diferite motive, făcându-l să ajungă în tendințe. 

Han Ye Seul

Peste Han Ye Seul timpul nu trece deloc. Mai mult, de fiecare dată zeița vizualului surprinde pe toată lumea cu un aspect nou. Actrița și modelul și-a dezvăluit noua coafură scurtă în 2021. Aceasta poartă părul negru natural. Există un ușor farmec băiețesc în coafură și mulți internauți și fani coreeni au complimentat-o ​​pentru modul în care îi vine noul stil.

Park So Dam

Park So Dam a purtat de mai multe ori acest stil de look, în diferite variante, și îi vine excelent, la fel ca și părul lung. Actrița și-a tuns părul și băiețește. Este sexy și drăguță în același timp și, dacă nu știați, Mino din WINNER a mărturisit că este tipul lui ideal.

Lisa din BLACKPINK

Un alt stil scurt devenit viral îi aparține Lisei. Foarte mulți au copiat-o sau au încercat să o copieze. Cu siguranță că tunsoarea iese în evidență datorită șuvițelor blonde din lateralul feței, în contrast cu părul negru abanos, care îi oferă un look deosebit.

V-ar plăcea să încercați unul din aceste stiluri?

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s