Jungkook uimește cu noua sa coafură de „Jungkook Day”

9 ianuarie este o dată specială pentru fanii ARMY, deoarece în această zi ei sărbătoresc „Jungkook Day”. Este o tradiție a fandomului încă de când Jungkook însuși a declarat acest lucru într-un calendar BTS Seasons Greetings în urmă cu câțiva ani.

Explicația alegerii aceste zile este simplă: nouă ianuarie (9/01) este inversul zilei de naștere a artistului: întâi septembrie (1/09).

Fanii din întreaga lume au sărbătorit aducând numele lui Jungkook prin hashtaguri pe Twitter în fruntea căutărilor, donând unor organizații caritabile și exprimându-și pur și simplu admirația și iubirea față de Golden Maknae.

Hastagurile „OUR HAPPINESS JUNGKOOK” și „#HAPPYJK DAY” au ajus pe locul 1 internațional, respectiv, 2 în Corea de Sud pe Twitter.

 

Fanii au făcut mai multe donații către organizații de caritate din țările lor, ca o modalitate de a oferi înapoi și de a arăta cât de mult i-a inspirat Jungkook pentru a-i ajuta pe cei în nevoie.

 

De asemenea, mass-media din întreaga lume nu a ratat să sărbătorească această zi alături de fandom, dovedind că într-adevăr a devenit un festival mondial.

 
 

Apariția mezinului BTS de la Golden Disk Award 2020 a zguduit  internetul, Jungkook apărand cu părul blond în timp ce trupa a urcat pe scenă pentru a primi premiul „Best Digital Song”. Astfel, fanii din întreaga lume au rămas plăcut șocați.

Artistul a ajuns din nou în trenduri, fanii distribuind mai mult de 1,9 milioane de tweet-uri în doar câteva ore de la apariție. Acesta s-a clasat în Top10 în mai mult de 80 de țări și pe primul loc în state, precum SUA, Marea Britanie, India și multe altele.

 
 
 

De asemenea, cuvintele „Jungkook” și „blond haire” au fost subiectul mai multor hastaguri care au urcat rapid pe primele locuri în trenduri. Cel mai mare site de știri din Coreea de Sud, NAVER, a avut ca articol principal în secțiunea de divertisment tocmai noua culoare de păr a artistului, astfel acesta a fost în tendințe de căutare în timp real mai mult decât oricând.

Nici în Japonia fanii nu s-au lăsat mai prejos, Jungkook ajungând pe primul loc în Twipple Japan. Alături de Twitter, și Google s-a bucurat de popularitatea lui Jungkook, numele său alături de cuvântul cheie „Blonde” au dominat căutările.

Atât fanii, cât și mass-media au intrat într-o frenezie colectivă în timp ce discutau despre noul aspect al acestuia, iar faptul că Golden Maknae nu și-a arătat încă fața complet și a primit atât de multă atenție vorbește cu adevărat despre imensa sa popularitate și impactul global pe care îl are.

 
 
 
 

 

Sursa

2 gânduri despre „Jungkook uimește cu noua sa coafură de „Jungkook Day”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s