Noul grup de la YG Entertainment va avea 8 membre

YG a anunțat că intenționează să debuteze un nou grup de fete în acest an.

Recent, mass media coreeană a răspândit vești cu privire la primul grup de fete, după debutul BLACKPINK din 2016. Se pare că numele noului grup feminin de la YG va fi „BabyMonsters” și va avea 8 membre multinaționale.

De asemenea, s-a dezvăluit că se vor forma 2 sub-grupuri cu câte 4 membre. Însă, mai multe detalii despre ce concept va aborda trupa încă nu a decis, iar se crede că numele celor doua sub-grupuri va fi „BaeMon” și „BabyMon”.

Cu toate acestea, mulți fani se așteaptă ca YG să debuteze un grup de 9 membre, având în vedere admirația pentru trupele SNSD sau TWICE (chiar și BLACKPINK trebuia să aibă 9 membre inițial).

Să rămânem aproape pentru mai multe detalii despre debutul noului grup de la YG.

Sursa: allkpop.com

4 gânduri despre „Noul grup de la YG Entertainment va avea 8 membre

  1. hyunamyou

   Comentariile de genul sunt ridicole… YG este o companie mare, asa cum au mai multe grupuri de baieti, asa e normal sa aiba si mai multe grupuri de fete.Si la ei nu a fost niciodata problema ca nu ar avea timp, ci asa vor sa lucreze(eu oricum zic ca membrele sunt promovate bine), asta se stie. In plus, nici nu stim ce producatori o sa se ocupe de acest grup, YG are mai multi.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Luiza

  Abia astept mai multe stiri despre ele,suna intersant faptul ca vor avea sub-unituri.Cu siguranta o sa le stanez💞Multi spun ca Yg poate o sa faca cu Blackpink cum au facut si cu 2ne1 desi chiar nu cred,pana la urma Blackpink sunt artiste globale si au adus mult succes agentiei si ar fi o miscare proasta sa le destrame,plus ca au trecut doar 4 ani si vorba lui Hyunamyou,Yg este o agentie mare,normal ca o sa debuteze noi grupuri si o sa aibe grija de toate,ca oricare agentie👍Abia astept noul grup de fete❤❤

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s