5 trupe k-pop care sărbătoresc în acest an 10 ani de la debut

Au trecut aproape un deceniu de când aceste aceste grupuri de idoli de mai jos ne-au uimit cu debutul lor din anul 2011, lansând cântece de neuitat. În acest an, 2021, cinci grupuri k-pop vor sărbători cea de-a zecea aniversare de la debut. Să vedem care sunt acestea:

1. APINK

A Pink a debutat în luna aprilie 2011, cu videoclipul melodiei “I Don’t Know (몰라요)” în colaborare cu Kikwang din Highlight (B2ST/BEAST). Trupa a avut numeroase hituri de-a lungul carierei, cum ar fi “Mr. Chu”, “NoNoNo”, ”LUV”, “%% (Eung Eung)”, ”I’m So Sick” și altele. La moment, e una dintre cele mai îndrăgite trupe de fete.

 1.  B1A4 

B1A4 a debutat la puțin timp după APINK cu melodia “O.K” de pe EP-ul “Let’s Fly”. Trupa și-a început cariera cu cinci membri, dar Jinyoung și Baro lau părăsit grupul în anul 2018.

 1.  Brave Girls 

Trupa a debutat tot în aprilie sub agenția Brave Entertainment și e alcătuită din cinci membre. În prezent, grupul activează doar în formulă de 4, deoarece membra Hyeran este în hiatus.

4.  Super Junior D&E 

Super Junior D&E este sub-grupul trupei Super Junior de la SM și e format din membrii Eunhyuk și Donghae. Duoul a lansat hituri precum ”Growing Pains”, “Bout you”, “ 떴다 오빠 (Oppa, Oppa) etc.

 1.  Block B 

BLOCK B e un alt grup care ajunge la cea de-a zecea aniversare. Trupa este formată din șapte membri. Grupul se află în prezent sub KQ Entertainment, aceeași agenția ca și ATEEZ. BLOCK B a lansat melodii hit precum „HER”, „Nillili Mambo”, ”Very Good”, ”Shall We Dance”, ”Jackpot”, ”Toy” și „NalinA”.

Sursa: allkpop.com

2 gânduri despre „5 trupe k-pop care sărbătoresc în acest an 10 ani de la debut

 1. Bianca

  WoW cât timp a trecut de la debutul celor din B1A4, eu i-am descoperit prin 2018 cu ajutorul K-Dramei ,,Love in the Moonlight” care a fost dată la TV. M-a uimit atât de mult jocul actoricesc a lui Jinyoung încât l-am căutat pe google și am rămas uimită să aflu că era idol și nu actor, iar după ce le-am ascultat și melodiile, am devenit fanul lor înrăit.

  Apreciază

  Răspunde
 2. LunganMariana

  Felicitări tuturor celor care au ajuns aici,stiu ca nu a fost ușor pt ei.👏Imi doresc sa vad APINK împreună cat mai multi ani de acum incolo😘❤❤🐼

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s