Eunjin vorbește despre comentariile malițioase și clarifică de ce a plecat din DIA

În data de 11 ianuarie, DIA a început să fie un termen tot mai căutat în Coreea după ce o fostă membră a vorbit despre activitățile promoționale într-o transmisiune pe Afreeca TV.

În timpul transmisiunii live, Eunjin a citit următorul comentariu: „Ai idee cât a suferit DIA din cauza ta?”, la care a răspuns: „De ce a suferit DIA? Eu sunt cea care a suferit.” Puțin mai târziu, a vorbit despre situația: „Uau, am făcut DIA să apară în motoarele de căutare. Chiar dacă nu mai sunt o membră.

Eunjin s-a arătat îngrijorată de celelalte membre când a spus: „Chiar le rănește? Nu le rănește, așa-i?” Citind alte comentarii în chat, aceasta a remarcat: „Dacă DIA ar fi apărut la Radio Star?”, iar ea a răspuns: „Nu cred că am fi ajuns faimoase oricum, pentru că niciuna dintre noi nu era amuzantă. Radio Star nu ne-ar fi vrut. Nu că am fi încercat să ajungem acolo. Chiar nu eram deloc amuzante.

Pe 12 ianuarie, Eunjin a postat un mesaj pe comunitatea ei: „După ce am părăsit grupul, mulți fani s-au întors împotriva mea și m-au atacat cu diferite comentarii răutăcioase, lucruri care nu ar fi trebuit spuse, m-au acuzat că am rănit grupul. Dar, în același timp, a trebuit să plec din cauza stării mele de sănătate. Era o situație inevitabilă. Nu am plecat pentru că așa am vrut eu. Am avut propriile probleme cu care mă confruntam și a fost o perioadă dificilă pentru mine. Am abandonat visul meu de-o viață de a deveni cântăreață. În acest sens, da, cred că am suferit. Dar nu pot să suport ca oamenii să interpreteze greșit ceea ce am spus și să mă atace. Viața mea e viața mea. Orice aleg într-o situație, este viața mea, așa că vă rog să vă vedeți de treabă. Aș aprecia dacă ați acorda mai multă atenție propriei voastre vieți. Chiar dacă menționez numele DIA în transmisiunile mele, asta nu e treaba voastră. Dacă nu vreți să vă uitați, nu este nicio problemă. Dar dacă voi chiar nu suportați, atunci nu voi mai vorbi de DIA, așa că lăsați-mă naibii în pace.

Eunjin a plecat din DIA în 2018 din cauza unor probleme de sănătate, la doar trei ani de la debut. În noiembrie 2020, aceasta și-a început activitatea ca BJ pe Afreeca TV și streamer pe YouTube.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s