Platforma K-Pop „UNIVERSE” a firmei NCSOFT adună peste 2 milioane de pre-înregistrări înainte de marea sa deschidere

NCSOFT's global fan community platform Universe surpasses 2 million pre-registrations

Fanii K-pop sunt pregătiți să pășească în universul cel nou creat de firma de gaming coreeană NCSOFT! Nici nu a lansat încă programul, dar platforma online are deja 2 milioane de membri înscriși!

Fanii K-pop din 188 de țări s-au grăbit să se înscrie pe platforma K-pop UNIVERSE, care a anunțat deja prezența artiștilor ATEEZCIXPark JihoonKang Daniel(G)I-DLEMONSTA X, IZ*ONETHE BOYZCosmic Girls, ASTRO și AB6IX.

Pre-înregistrările au oferit fanilor niște recompense, cum ar fi cupoane pentru evenimente viitoare ale artiștilor etc. Ele au început în luna noiembrie și au trecut de 1 milion de doritori în doar prima lună. Pre-înregistrările au fost închise în data de 11 ianuarie dar rămân disponibile pe Google Play și de asemenea vor fi lansate în curând și pentru Iphone.

Platforma UNIVERSE, care va oferi conținut de divertisment de calitate combinat cu tehnologii de ultimă generație, cum ar fi AI (Inteligență artificială), va fi disponibilă în toată lumea și în trei limbi. De asemenea, platforma promite conținut zilnic original, nemaivăzut până acum, al artiștilor săi, precum videoclipuri muzicale, fotografii, emisiuni TV și radio.

Alte funcții cheie ale aplicației includ producerea propriilor videoclipuri muzicale virtuale și stilizarea propriilor personaje. Aplicația se va lăuda, de asemenea, cu voci exclusive AI ale idolilor, create prin colaborarea dintre tehnologia NCSOFT și artiștii înșiși.

UNIVERSE va fi lansat în prima parte a anului  2021. Puteți vedea prezentarea puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s