Remix-ul A.C.E cu Steve Aoki domină topurile iTunes și atrage atenția la nivel global!

Watch: A.C.E Drops MV For Steve Aoki’s “Fav Boyz” Remix Featuring Thutmose

A.C.E atrage atenția global cu remix-ul “Fav Boyz (Steve Aoki’s Gold Star Remix)” feat. Thutmose!

Trupa A.C.E a lansat remix-ul melodiei sale “Fav Boyz“ realizat în colaborare cu starul internațional  Steve Aoki în data de 8 ianuarie. Imediat melodia a dominat clasamentele globale iTunes. Remixul realizat cu artiști internaționali precum și susținerea largă de care s-a bucurat această lansare dovedesc că grupul de K-pop se află în plină ascensiune pe piața muzicală.

Imediat după lansare, melodia originală “Fav Boyz“ s-a clasat pe locul 2 în topul iTunes din SUA.  Mai mult, remix-ul cu Steve Aoki și Thutmose a ajuns pelocul 3 în topul iTunes din SUA și a urcat pe locul 1 în țări ca Argentina, Brazilia, Filipine și Thailanda și s-a clasat pe poziții de top în Canada, Danemarca, Turcia, Mexic, Japonia și Rusia.

Mai mult, colaborarea a atras atenția site-urilor specializate internaționale, cum ar fi EDM.com care este specializat în muzica dance electronică,  care a lăudat colaborarea, considerând-o „proaspătă”.

De asemenea, cei de la Broadway World Music au atras atenția asupra melodiei originale “Fav Boyz“ care a fost prezentă în mai multe clasamente ale „celor mai bune melodii K-pop ale anului 2020”. Publicația i-a numit pe membrii A.C.E ca reprezentând „revoluția K-pop” prin faptul că își asumă fără nicio reținere identitatea.

În cele din urmă, cei de la Teen Vogue au apreciat noul videoclip, pentru turnura sa science fiction și atractivitate vizuală pe care o oferă publicului.

Fanii A.C.E au sărbătorit lansarea muzicală urcând melodia în trendurile Twitter până pe locul 1 în SUA, Franța, Rusia, Thailanda, Canada, UK, Singapore, Mexis sau Malaezia.

Cu această lansare muzicală, trupa A.C.E își asigură un loc fruntaș în cursa globală a industriei K-pop.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s