Membrii GOT7 au dreptul de a păstra numele trupei și tot ce a fost lansat în anii de activitate!

GOT7 Back in MALAYSIA For The Much Awaited "GOT7 2020 'KEEP SPINNING' WORLD TOUR" | Kpopmap - Kpop, Kdrama and Trend Stories Coverage

Membrii GOT7 au voie să folosească numele trupei chiar dacă au părăsit JYP Entertainment.

În data de 11 ianuarie, agenția grupului a oferit următoarea declarație despre viitorul său: „JYP a purtat multe discuții cu membrii GOT7 înainte de expirarea contractului lor pe 19 ianuarie. Drept urmare, ambele părți au convenit să nu reînnoiască contractul în speranța unui nou viitor.”

Deoarece fiecare membru a primit mesaje de la diferite companii, va fi greu să-i vedem ca un grup complet pe scenă. Cu toate acestea, din moment ce au părăsit agenția inițială și nu au anunțat desființarea, putem doar anticipa ziua în care se vor reuni ca „GOT7”.

Potrivit contractului exclusiv standard pentru artiștii K-pop (clasificarea: cântăreți) lansat de Comisia pentru comerț echitabil, aceștia se pot regrupa ca „GOT7” chiar dacă părăsesc JYP. În articolul 8 se spune că: „A” (JYPE) are dreptul de a dezvolta, înregistra și utiliza drepturile de proprietate intelectuală în perioada contractului, folosind toate numele, fotografiile, portretele și scrisul de mână, inclusiv nume reale, nume de scenă și porecle.

Cu toate acestea, toate drepturile vor fi transferate către „B” (GOT7) după expirarea termenului contractului și în cazul în care „A” (JYPE) aduce o contribuție specială, cum ar fi investiția unei sume considerabile de bani în dezvoltarea drepturilor de proprietate intelectuală, el/ea poate primi o parte din drepturi.

Asta însemnă că, pe 19 ianuarie compania va fi obligată să ofere membrilor GOT7 drepturile de a  folosi numele „GOT7 si tot ce a fost lansat în anii de activitate!

Sursă: (1) (2) (3)

2 gânduri despre „Membrii GOT7 au dreptul de a păstra numele trupei și tot ce a fost lansat în anii de activitate!

 1. ESTERA.E

  Sunt foarte fericită că își vor păstra numele 🙂
  Îi voi urmări și solo și sper într-o zi să îi văd pe toții 7 din nou😍🤗Sunt niște băieți minunați💚💚💚

  Apreciază

  Răspunde
 2. Alexia

  Sunt bucuroasă că își păstrează numele💚 Îi voi susține în continuare pentru că sunt niște băieți minunați💞💚I hope it will be a GOT7 reunion in the future✨✨✨🇰🇷

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s