“She Would Never Know” oferă publicului imagini atractive din primele episoade

Watch: “She Would Never Know” Previews Love And Betrayal In Highlight Reel

Personajele lui Rowoon din SF9 și  Won Jin Ah  se vor apropia în mijlocul unei povești despre iubire și trădare.

A rămas mai puțin de o săptămână până la premiera serialului inspirat dintr-o novelă web, în care Rowoon din SF9 și  Won Jin Ah vor juca în rolurile principale. 

Won Jin Ah va juca rolul perfecționistei Yoon Song Ah, în timp ce Rowoon de la SF9  va juca rolul colegului ei mai tânăr, Chae Hyun Seung. Lee Hyun Wook preia rolul ambițiosului director al echipei de marketing Lee Jae Shin, iar Lee Joo Bin oe interpretează pe Lee Hyo Joo, nepoata fondatorului companiei de produse cosmetice și o vedetă în creștere în lumea fotografiei.

Filmul promoțional începe prin prezentarea în imagini a companiei de produse cosmetice unde se va petrece acțiunea, înainte de a dezvălui prima întâlnire a lui Yoon Song Ah și Chae Hyun Seung la un târg de locuri de muncă de la un campus universitar. Urmează o colecție de momente care dezvăluie dorința lui Chae Hyun Seung de a se apropia de Yoon Song Ah în timp ce el o ajută să selecteze produsele de machiaj și chiar o invită la o cină. Cu toate acestea, Yoon Song Ah refuză oferta cu explicându-i: „Mă întâlnesc cu iubitul meu”.

Chae Hyun Seung încearcă să vorbească cu el însuși,  spunând: „Părea destul de fericită. Ar trebui să nu mai încerc.” Între timp, Yoon Song Ah zâmbește în îmbrățișarea lui Lee Jae Shin, pe care Chae Hyun Seung îl vede mai târziu fără să vrea petrecând timp cu Lee Hyo Joo la un magazin de nunți. După ce a descoperit secretul lui Lee Jae Shin, Chae Hyun Seung îl observă la birou. Deși încearcă să-și rețină dorința de a-i spune lui Yoon Song Ah ceea ce a văzut, își spune în mintea lui: „Nu mă mai pot abține. Vreau să o protejez.”

Apoi vedem consecințele care apar odată ce Yoon Song Ah află de secretul lui Lee Jae Shin. După ce Chae Hyun Seung o îndeamnă pe Yoon Song Ah să se uite singură, aceasta din urmă începe să evite atingerea lui Lee Jae Shin la birou. Supărat de amestecul lui Chae Hyun Seung, Yoon Song Ah îl confruntă cu o explozie, dar el mărturisește: „Și eu am trecut prin asta. Același lucru prin care treci tu acum.”

Apoi sunt dezvăluite legăturile lui Lee Jae Shin și relația sa strânsă cu prietenul său de liceu Lee Jae Woon (Lee Kyu Han), și presiunea pe care o simte pentru a se căsători cu sora lui Lee Jae Woon, Lee Hyo Joo. În secvențele următoare, el pare evident sfâșiat de ideea de a o lăsa pe Yoon Song Ah să plece, dar ea își asumă sarcina de a se despărți mai întâi de el.

În cele din urmă, Lee Hyo Joo ia poziție în timp ce se confruntă cu Lee Jae Shin și spune: „Doar pentru că îmi place mai mult, nu înseamnă că sunt slabă”. Chae Hyun Seung se apropie, de asemenea, de Yoon Song Ah, și începe să dea semne că simte ceva pentru el, pe măsură ce ne apropiem de ultimele secvențe din videoclip.

Serialul va avea premiera în 18 ianuarie. Îl veți urmări?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s