Martorii din procesul lui Seungri neagă implicarea sa și acuză poliția că a încercat îi forțeze să dea mărturie falsă

Procesul lui Seungri tocmai a avut a 7-1 audiere. Presa a dezvăluit că martorii in cazul medierii de servicii de prostituție au negat implicarea vedetei.

Pe 14 ianuarie, fostul membru al Big Bang, Seungri, a participat la cea de-a șaptea ședință în cadrul procesului în curs, în care este judecat de un tribunal militar pentru numeroase acuzații penale. Una dintre ele este medierea de prostituție, pe care Seungri a negat-o complet, precum și partenerul de afaceri Seungri, Yoo In Suk,care a pledat vinovat de aceeași acuzație și a mărturisit poliției că le-a făcut pe toate fără știrea lui Seungri.

Procuratura a găsit modalități prin care a plasat medierea prostituției drept una dintre acuzațiile împotriva lui Seungri. Însă iată că acum toți martorii, inclusiv prostituatele, au negat implicarea lui Seungri, afirmând și că poliția a încercat să îi facă să spună că Seungri este implicat. Să auzim cuvintele tuturor martorilor.

1. fostul MD de la Burning Sun (promotor) domnul Kim: „Când cunoștința japoneză [de la petrecerea de Crăciun a lui Seungri] a fost cuplată cu o prostituată, am însoțit [prostituata] la intrarea în hotel, conform instrucțiunilor lui Yoo în Suk. Nu mi-am putut aminti în mod clar în timpul interogării poliției, așa că am spus că Yoo In Suk, Seungri și doamna A. au planificat-o. Acum, când am fost întrebat despre asta după ce am vorbit despre situație, îmi amintesc că a făcut -o Yoo In Suk.”

2. Domnul Park:

Domnul Park a spus că instrucțiunile de a trimite prostituate omului de afaceri japonez „A”, și compania sa au venit de la Yoo In Suk și nu de la Seungri. El a subliniat, de asemenea, că a suferit o presiune semnificativă în timpul anchetei poliției, ca să includă numele lui Seungri.

3. Domnul D

Un bărbat de la Club Arena MD care a fost martor a mărturisit: „Seungri nu a dat niciodată ordinul pentru prostituate. Totul a fost făcut de Yoo In seok”.

4-5 Doamnele B și C

Două prostituate, doamna B și C, au declarat că ea și C au vizitat casa lui Seungri după ce au primit o propunere de la un agent de prostituție. Potrivit doamnei B, ea a aflat că locul era casa lui Seungri în aceeași zi în timp ce se îndrepta spre casa lui Seungri, ambele mărturind că Seungri nu le-a chemat și nici nu le-a plătit, deoarece era în altă parte. 

6. Doamna A (Madame)

Doamna respectivă, o cunoscută de multă vreme a lui Yoo Inseok, a spus: „Am cooperat fără să refuz, deoarece a fost cererea lui Yoo Inseok și Yoo Inseok nu a spus cui trimitea banii. Nu am auzit niciodată de cineva care să aibă legătură cu Seungri”. Tot despre momentul în care un grup de oameni de afaceri japonezi au vizitat Coreea în timpul sezonului de Crăciun 2015, pentru care au trimis zeci de femei prostituate, (doamna A) a spus: „Cu câteva zile înainte de petrecere, am primit o cerere de la Yoo In-seok să trimit femei” în timp ce ea a subliniat că nu a fost în baza cererii lui Seungri ci în urma instrucțiunilor lui Yoo In – seok. Ea a adăugat, de asemenea, „Seungri s-ar putea să nu fi știut că erau prostituate.” Doamna A a făcut afirmații de genul: „Asta pentru că deseori stau cu cei mai tineri decât mine și cu femei cunoscute care nu sunt prostituate” și „Eu n-am avut niciodată acest tip de conversație legată de prostituție cu Seungri.” De asemenea, ea a dezvăluit că Yoo In-seok a trimis o prostituată la casa lui Seungri fără știrea acestuia, deoarece a susținut că trimiterea prostituatelor la casa lui Seungri a fost, de asemenea, la cererea lui Yoo Inseok și că ea l-a apărat pe Seungri. Doamna A a explicat: „Lui Yoo Inseok i-a plăcut să-și arate abilitățile celor mai tineri decât el. Nu a vrut să dezvăluie că trimite o prostituată și, din cauza asta, am vrut ca Yoo In – seok să continue să aibă încredere în mine, așa că nu i-am spus lui Seungri”. Ea a dezvăluit, de asemenea, că a spus numele lui Seungri lângă cel al lui  Yoo In-seok la presiunea poliției.

7. Doamna B (altă doamnă B)

Un alt martor a acuzat și a mărturisit medierea prostituției. Doamna B a spus că a primit banii absolut de la Yoo Inseok când a trimis prostituate în hoteluri și în alte locuri, în timp ce a dezvăluit: „Nu am auzit niciodată de vreo mențiune legată de Seungri”.

A 4-a, a 5-a și a 6-a audiere ale lui Seungri nu au fost dezvăluite publicului. Mass-media nu a raportat nimic despre asta, fiind pentru prima dată când nu au apărut detalii din sala de judecată, ceea ce este puțin ciudat, deoarece cei din presă au raportat toate lucrurile triviale despre această poveste timp de 2 ani, non stop. Mărturia acestor martori a fost din a doua, a treia și a șaptea audiere, în care toți au depus mărturie că că Seungri nu este implicat, precum și că poliția a fost cea care încercat să îl acuze pe Seungri ca partener al delictelor lui Yoo In-seok.

Ce părere aveți?

 

Sursa

3 gânduri despre „Martorii din procesul lui Seungri neagă implicarea sa și acuză poliția că a încercat îi forțeze să dea mărturie falsă

 1. Iris

  Măi ce bine joacă ăștia. Acum ca prin minune își aduc aminte că Seungri nu a fost implicat și tot poliția e de vină – că i-a forțat :)))))) Mă îndoiesc de răspunsul lor, adică susțin că omul ăsta e nevinovat, când el e înconjurat de prieteni de acest fel? Oare să nu fi știut nimic?
  Acum vrea să scape de acuzații, se pare că încă mai are buzunar :))))

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   gandeste asa: Seungri e doar un laudaros si se ascundea ca un copil mic sirau in spatele partenerului de afaceri,dar daca pica el atunci pica prost si seful YG si ceilalti din anturajul sau. Deci il s capa ca sa se scape ei. Oricum cata vreme partenerul lui dadea drumul la oricine in casa lui Seungri, iti dai seama ca nu e nici el inocent. Parerea mea e ca a facut prostii din teribilism si nici macar nu s-a gandit la consecinte pt ca nu ii pasa zicea ca are spatele acoperit. Nu cfred ca a mediat neaparat prostituate, dar cheile de la casa le-a dat pt fete, da? Deci…. in fine povestea e lunga si cred ca va scapa destul de usor ca sa scape si aia din spatele lui care l-au folosit. Mai putin partenerul lui de afaceri LOL dar ala intra la parnaie ca altfel il linseaza mafia cu care era in contact.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Iris

    Normal; ca dacă intră la pârnaie, nu o să fie el așa de bleg și va spune totul… oricum să facă ce vrea, numai să nu-l mai văd… că m-am săturat de el :))))) să-și trăiască viața liniștită de acum încolo….

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s