Membrii GOT7 le scriu de mână o scrisoare fanilor după plecarea oficială de la agenția JYP

Membrii GOT7 le-au pregătit împreună o scrisoare în care le vorbesc fanilor despre despărțirea de JYP și le oferă multă iubire și asigurări.

Ca urmare a plecării oficiale a tuturor membrilor GOT7 de la agenția JYP Entertainment, fiecare membru a scris o parte a scrisorii: 

Puteți citi traducerea de mai jos:

„Ahgases, aici este GOT7. În primul rând, ne pare foarte rău față de Ahgases pentru că am scris o postare din acest motiv. Am ajuns la sfârșit cu JYP Entertainment, care a creat GOT7 împreună cu noi și a făcut tot posibilul pentru noi până la sfârșit, fără o reînnoire a contractului. Dar ne vom susține unii pe alții, în ciuda acestui lucru. Fiecare din membri își va asuma responsabilitatea pentru fiecare parte din viitorul nostru, împreună, în timp ce vom da startul unui nou început cu oameni care vor merge în viitor alături de noi.

Scriem acest lucru pentru că vrem să ne transmitem sentimentele. Știm prea bine că cuvintele bine scrise nu vor mai putea compensa rănile resimțite de Ahgases. Dar, ca GOT7, există un singur lucru pe care vi-l putem spune cu adevărat!

Vom continua să facem muzică pentru Ahgases! În timp ce facem și împărtășim această muzică în viitor, vrem să fim împreună cu voi!

Pentru Ahgases care ne-au susținut și ne-au urmărit în ciuda lipsurilor noastre, vrem să nu păstrăm aceste amintiri cu voi din trecut, ci să le proiectăm spre viitor. Într-un mod care nu este doar o speranță, ci o realitate, vă vom arăta laturile unice ale celor 7 membri ai noștri, care vor continua să crească mult timp. Vă  iubim, IGOT7. „

Dacă recunoașteți scrisul membrilor, ne puteți scrie la secțiunea de comentarii cine ce parte a scris din acest mesaj frumos.

Sursa

2 gânduri despre „Membrii GOT7 le scriu de mână o scrisoare fanilor după plecarea oficială de la agenția JYP

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s