Kim Hyun Joong devine imaginea mărcii Arisum Masks

Actorul încurajează oamenii să respecte măsurile de protecție anti-virus.

Pe data de 11 ianuarie 2021, Arisum Masks, o marcă profesională de îmbrăcăminte, lansată de Time Bridge Co. Ltd, a dezvăluit noul său produs, și anume un nou model de măști de protecție.

Kim Hyun Joong a devenit recent ambasador al mărcii, însă nu a ezitat să împărtășească o poză cu el purtând una din măștile celor de la Arisum Masks, încurajând cu această ocazie fanii să se protejeze contra virusului.

Lee Ji Won, președintele brandului, a mărturisit: ,,Este o mare onoare că am ocazia să lucrez cu actorul Kim Hyun Joong, care a participat bucuros la realizarea proiectului nostru. Cu ajutorul acestuia, am reușit să realizăm cele mai potrivite măști pentru orice formă a feței, totodată fiind și pe gustul cumpărătorilor diversele modele prezentate.”

Cei din Arisum Masks împărtășesc totodată informațiile necesare despre produsul lor, precizând faptul că măștile sunt realizate dintr-o țesătură specială, având 9 funcții de protecție contra virusului, inclusiv celeanti bacteriene, respiratorii și de protecție UV. Reprezentanții firmei au mai anunțat și faptul că măștile sunt realizate în 19 culori și modele diferite. De asemenea, președintele companiei a decis să doneze 20% din încasările brandului către spitalele din Coreea, care au mare nevoie de materiale și echipamente pentru tratarea bolnavilor de Covid 19.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s