Youngjae din GOT a semnat cu agenția Sublime Artist + transmite primul mesaj!

Update: GOT7’s Youngjae Officially Signs With Sublime Artist Agency, Expresses Thoughts In Post

Zvonurile că Youngjae din trupa GOT7 negocia cu agenția Sublime Artist s-au adeverit. Artistul a postat pe Instagram după confirmarea știrii. Sublime Artist negociază și cu Team Wang pentru o înțelegere referitoare la activitățile lui Jackson.

În 20 ianuarie, a fost confirmat că Youngjae de la GOT a semnat un contract exclusiv cu Sublime Artist Agency, care îi găzduiește pe Song Kang Ho, Rain, Hani de la EXID, Hyomin de la T-ara și multe alte vedete.

Anunțând știrea, Sublime Artist Agency a împărtășit:

Suntem fericiți că artistul multi-talentat Youngjae ni se alătură. Îi vom oferi sprijin necondiționat, astfel încât să-și poată desfășura talentele în diverse domenii, inclusiv în muzică. Vă rugăm să arătați sprijinul și atenția voastră neschimbate pentru activitățile viitoare ale artistului Youngjae de la Sublime Artist Agency 

Agenția a distribuit o postare pe rețelele de socializare pentru a-i întâmpina pe Youngjae: 

Sublime Artist Agency este o companie de divertisment cuprinzătoare care lucrează în managementul artiștilor, planificarea și producția albumelor și publicitate. S-a dezvăluit la începutul acestei zile că agenția este, de asemenea, în discuții cu casa de discuri a lui Jackson, Team Wang, pentru un acord de afaceri.

Youngjae a debutat în 2014 ca vocalist principal al GOT7. Anul trecut, el a fost distribuit în serialul original Netflix „I Wish the World Was End Tomorrow”, care nu a anunțat încă data premierei.

După această știre, Youngjae a postat pe Instagram următorul mesaj:

Bună ziua, aici este Youngjae. Acum voi colabora cu Sublime Artist Agency.

Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat până acum. În special, am reușit să învăț multe de la PD [directorul producător] Park Jin Young și cei opt ani împreună au fost atât de fericiți încât au fost un vis. Voi prețui mereu amintirile valoroase primite de la mulți oameni și nu voi uita niciodată cât de recunoscător sunt.

Ca Youngjae și Choi Young Jae de la GOT7, voi continua să vă arăt părți mai bune ale mele și diverse activități, așa că vă rog să așteptați cu mare drag.

Și către Ahgase ai noștri !!! Vă mulțumesc foarte mult pentru că mă vegheați mereu și mă susțineți. Te iubesc. #Ahgase # IGOT7 #SublimeArtistAgency #Youngjae.

Felicitări lui Youngjae și îi dorim mult succes și fericire în continuare!

 

Sursa

 
 

2 gânduri despre „Youngjae din GOT a semnat cu agenția Sublime Artist + transmite primul mesaj!

  1. Pingback: Sublime Agency și ‘Team Wang’, agenția lui Jackson din GOT7, au semnat o înțelegere de afaceri | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s