Yoon din STAYC dezvăluie faptul că este o mare fană a trupei IZ*ONE

Yoon din STAYC devine timidă în timp ce vorbește despre admirația sa față de Yena din IZ*ONE!

În ultimul episod al seriei STAY:SEE (episodul 8), fetele din STAYC sunt surprinse la finalul unei repetiții. Zâmbitoare ca întotdeauna, acestea le arată fanilor cum se pregătesc pentru coregrafii, dar și cât de fericite sunt în timp ce își urmează visul. Fanii pot observa cu ușurință relația lor strânsă de prietenie, dar și cât de muncitoare sunt membrele în toate proiectele în care sunt implicate.

Yoon nu s-a putut abține să nu dezvăluie fanilor admirația sa față de trupa IZ*ONE. Artista s-a apropiat de cameră, urmând să spună: ,,Împărțim aceeași cameră de așteptare cu IZ*ONE. Sunt entuziasmată! Poate dacă fac puțină liniște, le-aș putea auzi vorbind.” Yoon a chicotit, urmând să șoptească: ,,Yena subaenim, te iubesc!”

Fanii au fost foarte amuzați de reacțiile artistei, considerându-le adorabile. Au putut observa cu ușurință cât este de fericită în timp ce vorbește despre trupă. Internauții nu au ezitat să schimbe păreri pe rețelele de socializare, urmând să-și exprime dorința de a vedea pe viitor o colaborare între Yoon și Yena.

Puteți urmări episodul 8 aici:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s