Jaejoong din JYJ dezvăluie motivul pentru care se desparte atât de repede de iubitele sale

Fanii sunt emoționați până la lacrimi după mărturisirea artistului!

Într-un live recent, Jaejoong din JYJ a început să vorbească deschis cu fanii săi, dezvăluind tot felul de amintiri. Când a ajuns la capitolul relații, artistul a mărturisit faptul că nu a avut niciodată o relație de lungă durată cu niciuna dintre fostele sale iubite. Când a fost întrebat care este motivul, acesta a dezvăluit că este obișnuit să vorbească tot timpul despre fanii săi. Astfel, când avea o iubită, aceasta nu înțelegea niciodată ce simte Jaejoong, iar din cauza asta, relația celor doi se răcea de fiecare dată.

Este foarte cunoscută admirația lui Jaejoong față de fanii săi, însă nimeni nu se aștepta la acest răspuns din partea artistului și la impactul fanilor asupra lui. Râzând, acesta și-a întrebat fanii dacă au relații, apoi i-a rugat să se pună în locul lui și astfel vor înțelege situația în care se află.

Apoi, un fan a întrebat: ,,Nu sunt căsătorită și nu am nici iubit. Este un lucru bun?” Jaejoong i-a răspuns imediat cu un ton amuzat: ,,De ce mă întrebi asta? Voi mereu îmi spuneți să nu mă căsătoresc!”. După ce a mai răspuns unor întrebări, artistul le-a promis fanilor că va rămâne întotdeauna alături de ei, mulțumind totodată și pentru susținerea oferită de-a lungul timpului. Auzind sinceritatea sa, fanii au devenit emoționați de gestul lui Jaejoong, unii chiar izbucnind în lacrimi.

sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s